Hvordan kan jeg få min første Home Loan?

Der er flere forskellige måder at få et første boliglån, men det meste af tiden processen starter med en ansøgning, som efterfølges af en undersøgelse, og i sidste ende en juridisk bindende låneaftale. Første gang hjemme købere har som regel en masse forskellige muligheder når det kommer til finansiering. At få et lån er svært, men normalt ikke så svært som at vælge de rigtige vilkår, og timing.

Den første, og ofte mest udfordrende, er første trin i at få et første boliglån identificere de bedste lån muligheder for din situation. At købe et hjem er en stor finansiel transaktion, som de fleste mennesker skal finansiere at realisere. For at imødekomme efterspørgslen på markedet og til at tjene alle interesserede parter, der som regel en masse forskellige lån at vælge imellem.

Banker og større finansielle institutioner er nogle af de mest populære boliglånet udbydere, selvom regeringer og lokale bolig myndigheder er også muligheder i de fleste steder. Folk i almindelighed tilgang få et lån på samme måde som de nærmer sig at købe et hus. Finansielle eksperter anbefaler normalt, at hjemmet købere se på en masse lån forskellige muligheder, dem pris ud, og beslutte, hvilke i sidste ende er det bedste for deres individuelle situation.

En første boliglån er som regel bygget op omkring to ting: ned betaling og kreditværdighed. Din ned betaling er den procentdel af hjemmets samlede pris, som du er i stand til at betale med det samme. Forskellige lån kræver forskellige ting, men mellem tre procent og 15 procent er normalt standard. De fleste mennesker imødekomme dette krav gennem omhyggelig budgettering, ofte over en årrække. Besparelse for et hjem er næsten altid en forløber til at få et boliglån.

Kreditværdighed behandler både med eksisterende gæld og sikring af løbende indtægter streams. Lån officerer generelt kræver først boliglånet ansøgere til at indsende dokumentation for deres finansielle historie over en årrække. Denne information giver et mere komplet billede af, hvordan ansøgere behandle penge, og hvordan sikre et lån til dem, er sandsynligvis at være.

En af de bedste måder at forbedre dine chancer for at forhandle en fordelagtig første bolig lån er at sikre, at du fuldt ud forstår din kredit historie og kan give behørig dokumentation for eventuelle lån eller gæld, du har afholdt i fortiden. Bevis på din nuværende løn eller indtjeningspotentiale også skal bringes til dine lån mødet. Finansielle institutioner har normalt måder at opdage disse oplysninger, men du vil blive en mere attraktiv som en kandidat, hvis du er upfront og organiseret fra starten.

At tage et kritisk kig på dine finanser vil også give dig en bedre fornemmelse af hvor mange penge du vil bekvemt kunne lægge ned, og hvor høj din månedlige lån betalinger kan være. De fleste boliglån er struktureret omkring 30-års tilbagebetaling planer eller længere. Normalt er en vis flad betaling opkræves hver måned, indtil balancen er opfyldt.

Lånerate beløb er normalt en faktor på to ting: den udestående balance, og den rentesats, der anvendes af långiveren. Långivere beregne renter baseret på ansøgerens finansielle historie samt aktuelle tendenser på markedet. Forhandler om en lav rente eller fast rente realkreditlån er normalt en del af den første boliglån proces.

Din kreditværdighed og evne til at betale er ikke kun dele af ligningen, dog. Lån officerer vil normalt også foretage en inspektion af det hus, du påtænker at købe for at sikre, at den lever op til institutionens normer og er faktisk værd prisforlangende. De fleste lån er struktureret omkring huset som sikkerhed, hvilket betyder, at banken vil være sikker på, at hvis du som standard, ville det være i stand til at få dækket sine tab.

Lån behandlingen er det sidste skridt. Denne regel indebærer en gennemgang af din långiver er assurandører og afslutning af alle papirarbejde. Når du og din långiver underskriver låneaftalen, den bliver bindende, og du er på vej til at eje ejendom.

Hvilke faktorer påvirker dommerne »Vederlag?
Er en Wall Street Journal Abonnement Worth It?
Hvad er en bankfusion?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er kortfristede værdipapirer?
Hvordan vælger jeg den bedste Bond Yield?
Hvad er et hus konto?
Hvad er Market Trader ansvarsforsikring?
Hvad Er Project Cost Management?
Hvad er en Contra-konto?
Hvad er Hospitality Financial Management?

Leave a Reply

trade online