Hvordan kan jeg finde den bedste pris for Investment Property interesse?

En investeringsejendom eller leje ejendom realkreditlån typisk bærer en højere rente end realkreditlån på domicilejendomme, så som din primære hjem. På trods af dette faktum, er det stadig værd shopping rundt for at finde de laveste investeringsejendomme renter. Den bedste måde at opspore den bedst mulige aftale er at shoppe og sammenligne dine muligheder og vide hvad man skal kigge efter.

Først samle alle de oplysninger om ejendommen sammen, så du har det foran dig, når du kontakter långivere. Nyttige oplysninger omfatter den omtrentlige værdi af ejendommen, hvilken type af ejendom (parcel-, Condo, duplex eller fire-enhed apartment building, osv.), skøn over den nuværende realkreditlån balance, og den aktuelle rente, hvis det er en refinansiering . Når du har disse oplysninger, kan du begynde henvendelse realkreditinstitutterne.

Kontakt mindst tre realkreditinstitutterne til at indsamle oplysninger om oprettelse af en ny investeringsejendom pant eller refinansiering en eksisterende. Lad repræsentant kender up-front, at det er en investering ejendom og den type af ejendom det er. De vil også brug for købsprisen eller aktuelle værdi af boligen og eventuelle eksisterende balance på realkreditlån.

Repræsentanten vil give dig tre stykker af information. De vil give den bedste pris på investeringsejendomme interesse, de kan tilbyde, de årlige omkostninger i procent (ÅOP) og skøn over lukning omkostninger. Du skal skrive ned alle tre stykker information, og om muligt få en specificeret liste over afsluttende omkostninger.

Når du har alle de oplysninger fra tre eller flere realkreditinstitutter, så er du klar til at vurdere oplysningerne. Placer oplysninger side-by-side, således du kan gå linie for linie og sammenligne mulighederne. Først skal du sørge for du sammenligner den samme type realkreditlån, som en 30-årig fast fra Långiver A med en 30-årig fast fra långiver B.

Dernæst at finde den bedste pris på investeringsejendomme interesse, er det ikke den rente, du ønsker at se i første omgang, mener ÅOP, som omfatter de afsluttende omkostninger og den rente, som en procentsats for at illustrere de sande omkostninger for dig for oprettelse af realkreditlån. Selv i en situation, hvor renten er højere, men ÅOP er lavere, er dette pant koster dig mindre i det lange løb end et realkreditlån med en lavere rente.

Renten i sig selv er satsen, der bruges til at beregne de månedlige betalinger du er ansvarlig for at gøre. Mens dit mål bør være at spare penge i det lange løb, hvis et realkreditlån med en højere april, men en lavere rente bedre passer til dit budget, så er dette den bedste pris på investeringsejendomme interesse for din økonomiske situation.

Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er en hybrid Annuity?
Hvad er en Line-of-kredit realkreditlån?
Hvad er en skat Cap?
Hvordan vælger jeg den bedste Tax Planning Software?
Hvordan vælger jeg det bedste økonomiske konsulent?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvad er volatilitet på aktiemarkedet?
Hvad laver en Bonding virksomheden gøre?
Hvad er et bud forslaget?
Hvad er en remortgage?

Leave a Reply

trade online