Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?

Forældre forstår, at børn er dyre, og en særlig pebret aspekt af at have børn køber deres tøj. Især når børnene vokser meget hurtigt, kan det virke som om de vokser ud af deres tøj, før de har tid til at bære dem. Der er måder at købe dine børns tøj på et budget, men også at få organiseret, at tænke på brugte kilder, undgå impulskøb, der fokuserer på praktiske ting, der gør kompromiser, og kontrol salg.

Bliv organiseret. Før du køber noget tøj til dit barn, skal du sørge for at gøre status. Organiser tøj efter type, størrelse og anledning. Det er vigtigt at vide, hvad dine børn har og hvad de har brug for, når du køber børnetøj på et budget, som du ikke ønsker dubletter. Find ud af, hvad tøj børnene er vokset ud af, hvad de gik helt ud, og hvad de aldrig har rørt ved.

Tænk brugt. Der er mange kilder til secondhand tøj nu – noget af det helt rart. Se online, på garage salg i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og i secondhand butikker. Secondhand tøj sælger for en brøkdel af prisen for nyt tøj, og hvis du tager dit barns gamle tøj, kan du være i stand til at få kontanter eller gemme kredit. Hertil kommer, at meget små børn lægger ikke mærke eller pleje, hvor deres tøj kommer fra indse, så drage fordel af denne omstændighed, når du er på udkig efter børnetøj på et budget.

Undgå impulskøb køber. Dette er hvor det at være organiseret hjælper. Hvis du elsker et bestemt stykke tøj, men din datter er tre af dem allerede, give det op. Hvis det er yndig, men din søn vil aldrig bære det, skal du ikke købe det! Hold en liste, og kun købe, hvad du har brug for.

Tænk praktisk. Det betyder ikke noget, hvis emnet er dybt diskonterede eller hvis dit barn er tigger om det – hvis det ikke bliver slidt, skal du ikke købe det. Børn vil ikke bære tøj, der er ubehageligt, så du skal ikke gå glip af komfort for stil.

Kompromis. Du kan lære værdifulde penge lektioner på samme tid, som du forsøger at købe børnetøj på et budget. Foreslå kompromisser med dine børn. Hvis din søn vil dyre sneakers, fortæl ham at du får dem, men kun hvis resten af ​​hans tøj er brugt. Hvis din datter ønsker firmanavn, jeans, fortælle dig, at du vil betale til halv pris, hvis hun betaler den anden halvdel. Ved at gå på kompromis, dog aldrig glemme, at du er forælder, og du har det sidste ord.

Check salg. Især lige før skolen starter i efteråret, kan du finde et godt salg på børnetøj. Se avisannoncer og cirkulærer for salg og drage fordel af dem.

Køb børnetøj på et budget kan være udfordrende, men det er muligt. Glem ikke at drage fordel af hånd-me-downs fra andre forældre. Da børn vokser så hurtigt, vil du opdage, at mange poster er næsten ny. Tænk bare – med de penge, du sparer, kan du begynde at spare for dine børns skole uddannelser!

Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?
Hvad er kvartalsvise Anslået moms?
Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er en Endowment rapport?
Hvad er Market Development?
Hvad er Bullion?
Hvad er en Derivatives Exchange?
Hvad er en ledende revisor?
Hvad er Deltagelsesbaserede budgettering?
Hvad er biomkostninger?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?

Leave a Reply

trade online