Hvordan kan jeg rengøre min kredit rapport?

En kredit rapport kan have en betydelig indvirkning på en persons livskvalitet. Potentielt negative elementer kan medføre långivere til at hæve renten. En dårlig kredit rapport kan også gøre det mere vanskeligt eller endog umuligt, at købe en bolig, en bil eller andre ejendele, når låne penge er nødvendig. Når en person, når dette punkt, kan han spørge sig selv, hvordan kan jeg rydde op i min kredit rapport? Af denne grund er det afgørende at vide, hvordan man kan overvåge og rydde op i en kredit rapport.

Skridt til Rengøring af en kredit rapport

Anskaf en aktuel kopi: For at rydde op økonomisk kredit, er en aktuel kopi af kredit-rapport behov for fra hver af de tre kredit etater: Trans Union, Equifax, og Experian. Nogle gange er det muligt at få en gratis kopi af en rapport, hvis en potentielt negative element er blevet tilføjet for nylig, eller hvis en anmodning om kredit blev nægtet. Også, nogle stater tillader beboerne at anmode om en gratis kredit rapport hvert eneste år. En kopi af kredit-rapport fra alle tre bureauer anbefales

selv om de dele oplysninger mellem hinanden, hvis der er en fejl eller et problem, kan det vises på kun én af de bureauer rapporter. Kontaktoplysningerne for alle tre bureauer skal være tilgængelige på deres hjemmesider.

Bilæggelse af negative elementer: Credit rapport oprydning sker ved at anfægte information og en masse brevskrivning. Hvis elementer findes på en kredit rapport, der ikke hører hjemme der, eller er ukorrekte, er det normalt mest effektivt at skrive et brev til kredit-bureauet, der har givet rapporten. Sende en kopi af beviser på, at kravet er unøjagtige anbefales også.

Vent mindst 30 dage: Efter at bestride de oplysninger, går kredit-bureauet til den kredit virksomheden til at anmode om bevis for deres påstand. Hvis de ikke eller kan ikke give de ønskede oplysninger inden for 30 dage, bør det element fjernes fra rapporten. Dog kan elementet forblive på en kredit rapport, hvis kreditor kan bevise sin påstand, uanset om de gør det i den tilladte periode.

Vær opmærksom på særlige forhold: I nogle tilfælde kan negative elementer på en kredit rapport også blive fjernet, selv om de er korrekte. Hvis en person på anden måde har opretholdt et godt stå med den kreditor, der har indberettet oplysningerne, er det muligt at skrive til dem, og anmode dem om at fjerne elementet fra kredit rapport. Selv om dette ikke er en mulighed, men den negative varemærke har en begrænset sætning: punkter på en kredit rapport forblive der for kun syv år, hvorefter de går ud på egen hånd. Hvis der er en erklæret konkurs, imidlertid, at oplysningerne forbliver på en kredit rapport for en længere periode.

Oprydning en kredit rapport kan være en gør-det-selv projekt, men det tager en masse vedholdenhed. Ofte er det ikke giver de ønskede resultater, især efter kun én prøve, i hvilket tilfælde det er nødvendigt at sende endnu et brev gentage kravet eller anmodning. Faktisk kan denne proces skal gentages flere gange, før det bliver et tilfredsstillende svar. Der er også virksomheder, der tilbyder kredit rapport oprydning tjenester, for dem, der ikke ønsker at gå gennem processen med at bestride deres kredit rapporter, men der kan være betaling for denne type af tjenester.

Forhindre identitetstyveri

Hvorvidt en kredit rapport skal bestrides, er det vigtigt at holde et nøje øje på kredit rapporter fra alle tre bureauer. En sådan bevidsthed forhindrer kredit svindel fra at komme ud af kontrol, samt at fange fejl eller andre problemer tidligt. Mange finansielle institutioner anbefaler gennemgå en kredit rapport én gang om året.

I tilfælde af identitetstyveri, er det muligt at skrive til kredit-bureauer, og kræve, at et bedrageri indberetning skal placeres på de stjålne kredit rapport. 90 dage er standard periode for en sådan advarsel, men en syvårig bedrageri indberetning er som regel en mulighed så godt. Et bedrageri indberetning vil ikke ændre en persons kreditværdighed, men det kræver, at ansøgerne til at gå gennem en strengere identitet kontrolprocessen når de ansøger om et kreditkort eller lån.

Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er en 529 Fradrag?
Hvad er en Counteroffer?
Hvad er en Global Trust Fund?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad er de forskellige typer af truster?
Hvad er et ufinansieret Pension Plan?
Hvad er Carbon Markets?
Hvad er Platinum Bullion?
Hvad er en term Premium?
Hvad er en anlægsaktiver register?

Leave a Reply

trade online