Hvordan kan jeg se, om penge er forfalsket?

Mange virksomheder hverdagen mister penge på grund af falske penge. Falskmøntnere hele tiden udvikle mere sofistikerede teknikker for at narre virksomhedsejere og ekspedienter. Så hvordan kan du vide, om pengene er falske?

Noter kan føle eller se meget ægte, men du kan ikke være i stand til at fortælle, hvis penge er forfalskede med blot et enkelt blik. Vær ikke flov over at tjekke mistænkelige noter foran kunderne. Det er i alles interesse, at disse noter er taget ud af cirkulation. Noterne skal kontrolleres grundigt, hvis de mistænkes for at være forfalskede.

Der findes en række teknikker, der kan bruges til at fortælle, hvis pengene er falske. Kan du fortælle, om pengene er falske bare ved at røre ved? Mennesker håndterer penge hver dag på regelmæssig basis. Vi kan ikke være klar over det, men vores kontakt sanser stand til at skelne mellem ægte og falske penge. Rigtige notater har minutter fibre indlejret i papiret

falskmøntnere forsøge at gentage dette, men fibrene vil ikke integreres.

Papiret af en forfalsket lovforslag vil også føle anderledes end de ægte pengesedler. Det kan være mere slapt end det specielle papir, at reelle noter er trykt på. En anden ældgammel måde at fortælle, hvis et lovforslag er forfalsket, er at holde den op til en lys. Vandmærker og en rød tråd gennem noten skal være synlig når det holdes op mod lyset. Falskmøntnere vil forsøge at kopiere disse, men detaljerne vil ikke være så fin som den originale.

En anden måde, der vil hjælpe dig med at fortælle, hvis pengene er falske, er udskriftskvaliteten af ​​noten. Rigtige pengesedler har en sprød touch, selv om de er gamle. Definitionen af ​​print vil være meget klar, med fine detaljer. Forfalskninger vil ikke have så stor detalje

nogle dele af noten kan forekomme sløret, og andre dele kan helt mangle.

Serienumre er en anden god måde at fortælle, hvis pengene er falske. Ægte serienumre er trykt med samme karakteristiske farve som statskassen sæler. Numrene skal fordeles præcist og har deres egne særlige stil. Med falske sedler, kan plombenumre være en anden farve og numrene er måske ikke så engang.

Der er også mange metoder, som ægte pengeseddel printere bruger til at folien falskmøntnere. Hologrammer og folier bruges mere og mere i sedler til folie at forfalske dem. Disse typer af pengeseddel processer er meget vanskeligt for falskneren at kopiere. Der er også ultraviolet maskiner til rådighed, der kan se, om pengene er falske. Disse udelade visse funktioner vist i dagslys og viser andre funktioner, der normalt ikke ses.

Der er også detektor penne, der kan Scannet tværs af noter til at fortælle, om pengene er falske. De vender det Scannet område af noten en bestemt farve på ægte noter og en anden farve på falske sedler. Hvis du har bestået en falsk pengeseddel, skal du ikke give den tilbage til kunden

forsinke kunden og informere de relevante myndigheder omgående.

Hvad er intern finansiering?
Hvad er personlig rigdom?
Hvordan laver jeg en livrente Tilbagetrækning?
Hvad er Capital Market?
Hvad er garant aftale?
Hvad er aktiver i alt?
Hvad er en afvigelse Skat?
Hvad er de bedste tip til Valuta Spread Betting?
Hvordan vælger jeg den bedste Cash Management Software?
Hvad er en nominel værdi?
Hvad er risikovægtede aktiver?

Leave a Reply

trade online