Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?

Evnen til at skære ned på udgifterne er muligt, hvis du tror, ​​før du køber, ser for salg eller opsparing muligheder og holde sig til et budget planen. Udgifterne klogt bør altid være målet, når du ønsker at bruge mindre, uanset om dine penge går til nødvendigheder eller ekstra elementer. Diskretionære udgifter, snarere end blot falder ned kontanter, skriver en check eller bruger dit kreditkort, når du ønsker eller har brug noget, er afgørende.

Det er nemt at komme i den vane bare at betale til noget i stedet tænke over, hvordan for at få det til mindre eller undvære den helt. Når du overvejer at købe ting for det første tænke på, hvis du selv har brug for dem. Sommetider folk overbuy ting, de tror, ​​de har brug for, men i virkeligheden kan de ikke finde de poster, fordi hjemmet ikke er organiseret eller elementerne er ikke let at finde. På denne måde kan være pæn og organiseret hjælpe skære udgifterne ned. Hvis du giver dig selv en del af dit budget for gratis at bruge, kan du stadig få, hvad du vil inden for rimelighedens grænser, uden bare at købe alt impulsivt.

Overvej besparelser på så mange forskellige områder, som du kan. For eksempel sparer penge på transport ved at gå eller cykle til lokale steder i stedet for at køre. Prøv til købmand og løbe ærinder en gang om ugen at have så mange ikke-køredage som muligt. Hver uge, når supermarkederne kommer nye salgs-løbesedler, planlægge din ugentlige menuer fra dem for at spare penge. Klipning kuponer og shopping om dobbelt kupon valørdage er tilføjet måder at nedbringe udgifterne.

At spare på boligudgifter, hvis nedskæringer til en billigere livssituation giver mening for dig, kan det være en god idé. Gennemsnit på mindst 30%, husleje eller prioritetslån, og hjælpeprogrammer fylder en stor del af dit budget. Hvis du ikke kan skære udgifterne til bolig, reducere forsyningsudgifter så meget som muligt. Køb overskud møbler eller andre husholdningsartikler emner, som du ikke har brug for virkelig kan tilføje op. Skære ned på udgifterne ved at være mere kreativ i din tilgang, såsom at placere dine møbler anderledes i dit hjem og ordne garage eller Thrift Store emner, som du har købt billigt.

Hvis du har udestående beløb på dit kreditkort, stoppe med at bruge det. Det gamle trick med indefrysning af kortet i en blok af is i din fryser kan arbejde for at hjælpe dig overforbrug på den. Køb kontant betaling, vil du sandsynligvis bruge mindre, hvis du også brug for at gemme nogle af dem til at købe andre poster.

Hvordan opretter jeg en Trust Fund?
Hvad er et nedskrevne værdi?
Hvad er Divesture?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvad er en Afskærmning Arkivering?
Hvad er scenarieanalyser?
Hvad er en Cash-konto?
Hvad er det indre revision?
Hvad er en hård Inquiry?
Hvad er et minimum Credit Limit?
Hvad er kapacitetsudnyttelsen?

Leave a Reply

trade online