Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?

Selvom spare penge med en lav indkomst, kan være vanskeligere at lægge til side besparelser, når du tjener mindst en gennemsnitlig indkomst, er det stadig en vigtig ting at gøre. Ved at skære omkostninger i nogle områder, kan du få mere at spare op og så have penge, når du har brug for det i tilfælde af en nødsituation. Du kan spare penge på en lav indkomst, hvis man bare forpligte sig til en lille, men fast beløb hver løncheck.

Den første ting at beslutte, er, hvad din opsparing skal bruges til. Du kan spare i retning af et bestemt emne, du vil eller har brug for, men du skal også have nødhjælp besparelser i tankerne. Du skal muligvis have forskellige mål, at du spare op til. Husk at når du sparer penge på en lav indkomst, du gør det ikke at fratage dig yderligere, men at give dig selv i det lange løb.

Hvis du virkelig opleve, at du ikke har meget ekstra penge til at sætte til side, så husk, at selv en lille mængde af besparelser er bedre end ingen. Plus, kan du være i stand til at finde et område, hvor du kan trimme nogle penge og sætte det ind i besparelser. Husk, at penge, der bruges på måltider ud – selv fast food frokost – kan let tilføje op og bedre kan sættes ind i en lille opsparing fond. Hvis du begrænser dig selv til et måltid ude maksimumsbeløb pr uge og sætte de penge, du ville have brugt til side, kan du blive meget overrasket over, hvor meget opsparing du har i et par måneder. Hvis du tænker på hvor mange penge du kan have på lang sigt, hvis du giver afkald på nogle ting på kort sigt, kan det hjælpe dig at holde dit engagement, så du kan spare penge på en lav indkomst.

Hvis du tror at have et budget og holde sig til det som en måde at gøre den bedste udnyttelse af din lille indkomst for dine fremtidige mål, snarere end at se et budget, som hvad du kan ikke have, vil du sandsynligvis til at maksimere din opsparing. At have et budget der omfatter hvor meget du har brug for at gemme hver paycheck kan holde dig på sporet. Bare vær realistisk med beløbene. Giv dig selv nogle godbidder, men lever ikke uden din hjælp. Når du gemmer penge på en lav indkomst, selv et par dollars om ugen, er du styre de penge du har til din egen fordel.

Hvad er VIX den Volatilitet Index?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktierne?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvad er en term Premium?
Hvad er en sundheds-Exchange?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvordan får jeg social sikring via Direct Deposit?
Hvad er en omvendt Floater?
Hvad er en blå ark?

Leave a Reply

trade online