Hvordan kan jeg udvikle en god udgifter vaner?

At udvikle en god udgifter vaner, skal du først have en plan. Opret et realistisk budget for dig selv, analysere, hvor dine penge er ved at blive brugt, og foretage passende justeringer. Også være sikker på at åbne en opsparingskonto og foretage regelmæssige indbetalinger så du har kontanter til rådighed i tilfælde af nødsituationer. Desuden fjerne kreditkort gæld er afgørende for at forbedre udgifter vaner og samtidig forhindre unødvendige finansieringsudgifter. Endelig planlægge indkøb og undgå impulskøb shopping.

Mange af de eksperter siger, at du skal betale dig selv først. Det betyder, at hver gang du får en lønseddel, bør du tage en procentdel af det og straks placere den i din opsparingskonto. Du bør ikke bruge disse penge, medmindre det er en nødsituation. Over tid vil de penge, du indbetaler til denne konto vokse og tjene renter.

En af de mest effektive måder at forbedre udgifter vaner er at skabe et budget og holde sig til det. Før du gør dette, dog skal du regne ud, hvad du i øjeblikket bruger på alt fra benzin til købmand køb. Hold en log for en måned, og derefter analysere det. Du kan bruge mere end du tror om morgenen ture til kaffebaren, for eksempel.

Når du ved, hvor dine penge er på vej hen, fjerne unødvendige indkøb. For eksempel begynde at lave kaffe derhjemme i stedet for at betale for det andre steder. Nogle mennesker har en vane med at købe deres favorit magasiner hos købmanden kassen linje. Mange gange kan et månedligt abonnement på samme periodiske være mere økonomisk.

Når du ved, hvad din nuværende udgifter er, og du justerer nogle af dine dårlige udgifter vaner, bør du regne ud, hvor mange penge du har råd til at spare. Hvis det er muligt, tage mindst ti procent af din månedlige løn og sætte det i en opsparingskonto til nødsituationer. Hvis du ikke er i stand til at afsætte så meget, træffe beslutning om et beløb, du er komfortabel med og sørg for du er omhyggelig med at betale dig selv først.

Så lav et budget baseret på de resterende indkomst. Faktor i din faste leveomkostninger, såsom forsikring, realkredit og bil betalinger. Medtag mad, benzin, bil reparation, undervisning, medicinsk behov og alle andre udgifter, der opstår på en regelmæssig basis. Du skal også beslutte, hvor meget du kan anvende til diskretionære udgifter.

Hvis du har udestående lån eller kreditkort gæld, fokus på at betale dem ud. Du kan bruge en masse penge på finansieringsudgifter hver måned. Først skal du vælge de kort, der vurderer den højeste årlige omkostninger i procent (ÅOP) og betale mere end den mindste månedlige beløb hver måned.

Når disse ansvarlige konti er betalt, kan du derefter fokusere på at betale af på de andre. For at blive en succes, dog bør du justere dine udgifter vaner og gøre alle køb med kontanter. Med andre ord, hvis du fortsætter med at bruge dit kreditkort vil du ikke komme meget langt.

I stedet for opladning objekter, bruge de penge, du har afsat til diskretionære udgifter til at betale for dine indkøb. Dette er et forudbestemt beløb af kontanter, adskilt fra opsparing, som du kan bruge til hvad du vil. Når det er væk, men ikke bruger mere. Du kan bruge det til underholdning, såsom at gå i biografen eller spise ude

at købe en gave til dig selv

eller endda til at gemme hen imod en ferie. Den nederste linje er, at du skal planlægge for de ting du ønsker at købe.

Du kan også udvikle gode udgifter vaner ved at undgå impulskøb shopping. Et dyrt tøj, at du køber en fiks idé, for eksempel ondt kan dit budget. Du kan muligvis spare en masse penge ved at købe et lignende punkt på salg, ved hjælp af en butik kupon eller endda vente en dag eller to til at tænke over det, før at forpligte sig til købet. Med andre ord, giv dig selv tid til at skifte mening, før at bruge pengene.

Hvad er Advokater ‘uredelighed Insurance?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?
Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er fordele og ulemper ved en forhandler Market?
Hvad er spredning af investeringer?
Hvad er de forskellige Fleksibel Spending Kontoregler?
Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvad er en tredjepart Collection?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er test Marketing?
Hvad er et marked Korrektion?

Leave a Reply

trade online