Hvordan køber jeg Platinum?

Platin, ligesom mange ædle metaller, er en populær investering. Før de køber platin indsamle oplysninger om forhandlere og mæglere så du kan vælge en velanset forhandler. Forskning de forskellige former, som platin til rådighed, såsom mønter, barer eller certifikater. Kontrollér den aktuelle markedspris lige før de køber for at sikre, at du får den bedst mulige pris.

Det første skridt, før du køber platin er at gøre forskning. Mange ressourcer findes der spor prisen på platin og andre ædle metaller og forudsige tendenser i markedet. Vær på vagt over for websteder eller virksomheder, der gør forudsigelser om markedet fremtiden for platin og sælger også platin. Det er i deres interesse at gøre et salg. De vil ikke altid være af interesse for investoren som deres primære bekymring.

Find en forhandler for at købe platin fra. Mange forhandlere opererer via internettet. Nogle af disse er hæderlige, men mange kan være mindre troværdig eller ren og skær svindel. Forskning virksomhederne selv. Køb ikke platin fra en virksomhed, der ikke er en service der er mindre end fem år. Du kan muligvis finde et mønt eller ædle metaller-forhandler nær dig, der har et fysisk etablering, som du kan gå.

Beslut hvilken form for metal, du ønsker at eje, før du køber platin. Platin kan købes i form af guldbarrer, der normalt sælges i en ounce barer, eller platin mønter. Nogle investorer fordel platin mønter, da de kan stige i værdi end blot værdien af ​​metallet selv. Dette er ikke altid tilfældet, men da mange platin mønter er værdiansat baseret alene på mængden af ​​platin, de indeholder. Du kan også købe platin certifikater, som giver dig ejerskab over en mængde af metallet, men metallet i sig selv er i besiddelse af en værdipapirhandel selskab.

Den sidste ting at gøre, før du køber platin tjekke markedspris for metal. Prisen på platin skifter hele tiden. De fleste forhandlere skal bruge en daglig spotpris fastsat af varebørser ligesom i London Exchange eller COMEX, som er en del af New York Stock Exchange. Selvom de fleste forhandlere kan have tillid at anvende den nuværende markedspris, er det en god idé at tjekke prisen, før de køber for at forhindre en skruppelløs dealer fra over-opladning.

Når du har valgt en forhandler, og besluttede på den form for platin du ønsker at købe, kan du afslutte processen. De fleste forhandlere på linje vil acceptere kreditkort eller bankoverførsler til køb. Hvis du køber platin fra en fysisk etablering og betale kontant, skal du sørge for at få en kvittering for at spare op til dine optegnelser. Så bør du detaljerede oplysninger om salg, herunder den indkøbte mængde, markedsprisen, dato, og dealerens oplysninger.

Hvilke faktorer påvirker prisen på et kabel Bill?
Hvad er et udbytte at Værste?
Hvad er Cash-in-Transit?
Hvordan vælger jeg den bedste hjem forbedring lån?
Hvad er en afvist Check?
Hvilke grupper er betragtes som høj-risiko drivere?
Hvad er privat indkomst?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er de forskellige typer af gebyrfrihed?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er kapital budgettering?

Leave a Reply

trade online