Hvordan læser jeg en Investor Rapport?

En investor Rapporten er udarbejdet af virksomheder til at vise data såsom årlige salgstal og andre vitale statistikker. Disse numre er ofte placeret på et søjlediagram for at gøre dem lettere at forstå, men mange virksomheder har også en vane med at præsentere tallene på en måde, der gør dem virke forvirrende. Det vigtigste tal at læse i en investor rapporten er den samlede indtjening, de samlede udgifter, mængden af ​​penge i aktiver, og den samlede gæld til selskabet. Ved at fokusere på disse fire vigtigste statistik, kan den gennemsnitlige person bruger en investor rapport, til hurtigt at afgøre, hvordan virksomheden gjorde økonomisk.

I gennemsnit har en investor rapport 20 eller flere kategorier på det for forbrugerne at vurdere, og årsagen til dette er ofte at give bedrag på nogle niveauer. En virksomhed har et retligt ansvar at indberette alle sine vigtige statistikker til aktionærer til at se, men ved at vise ting som forbrugsmønstre og aktiv tildelinger, er det meget muligt at lave et dårligt år vist gode. Det er grunden til forbrugerne bør kun fokusere på de fire ovennævnte kategorier.

Den samlede omsætning er normalt en af ​​de første ting, der er noteret på en investor rapport. Det er vigtigt for forbrugerne at indse, at denne statistik har intet at gøre med overskud, fordi det er fuldt ud muligt for en virksomhed at liste milliarder af US Dollars (USD) i indtægter, mens du stadig tabe penge. Denne statistik viser kun, hvor meget virksomheden solgt i varer og tjenesteydelser

de udgifter, der er indregnet i senere.

I den anden kolonne til at se på, er de samlede udgifter. Dette tal kan også være misvisende, fordi nogle virksomheder føre meget store lagre, der på papiret ser ud som tab. Når først disse varer sælges det følgende år, ville det se ud som ren profit. For denne kolonne, skal de samlede omkostninger trækkes fra de samlede indtægter til at bestemme den sande overskud af virksomheden.

Aktiver er en anden vigtig faktor, fordi de fortæller, hvordan komfortable virksomheder. I de fleste situationer vil en større mængde af aktiver betyder, at virksomheden klarer sig godt, især hvis det er et stort beløb af kontanter på hånden. Lavere værdi af aktiver ville føre en forbruger til at tro, at virksomheden kæmper og måtte bruge reserver til at komme igennem året. Den nemmeste måde at vurdere denne kategori ved at sammenligne det med det foregående år investor rapport.

Gæld er en anden faktor, der kan nemt smutte forbi en investor i en rapport, fordi virksomhederne ofte liste er det et helt andet område fra fortjeneste og udgifter. Ligegyldigt hvor mange penge en virksomhed lavet til år, hvis det ikke var nok til at dække sin gæld, er det ikke betragtes som positiv. Ofte er dette afsnit ikke itemize faktiske betaling udgør banker og andre enheder, så forbrugerne er tilbage med ekstra lektier for at bestemme et præcist tal.

Investor rapporter er normalt tilgængelige i to forskellige formater: print og over internettet. Mens de samme numre vil være tilgængelige fra begge kilder, Internet-brugerne har en lille fordel, fordi de også kan få adgang til tal fra tidligere år. Enhver offentlig virksomhed er påkrævet ved lov at gøre den enkelte investor rapport til rådighed for forbrugerne, og på mange år er ofte den nemmeste måde at måle vækst.

Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?
Hvad er Operating Working Capital?
Hvad er et Udbytte Discount Model?
Hvad er en Commodities konto?
Hvad er en anskaffelsessum?
Hvad er en saldo på nul-konto?
Hvad er Indtægter Udgifter?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?
Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?
Hvad er en Capital Reserve?
Hvad er First Stage Capital?

Leave a Reply

trade online