Hvordan nigerianske fidus arbejde?

En af de mest almindelige e-mail forbrydelser begået i dag kaldes den nigerianske fidus, også kendt som den nigerianske Letter eller 419 svig. Selv om den nigerianske fidus henter sit navn fra det land, Nigeria, har form af de nigerianske fidus stammer fra andre dele af Afrika og Europa. Selv om den nuværende form af den nigerianske fidus ser ud til at være begyndt i Nigeria i 1970’erne, en tidlig version kaldet den spanske Prisoner Brev har eksisteret siden middelalderen.

Bund, den klassiske form af den nigerianske fidus centre rundt om et brev, fax eller e angiveligt sendt ud af familien af ​​en velhavende nigeriansk politisk figur, der er i øjeblikket i eksil, fængslet eller døde. Familien kan ikke få adgang en indefrossen konto indeholder millioner af dollars, men pengene kan blive indsat på udenlandske bankkonti. Familien må finde udlændinge villig til at modtage en del af disse penge til opbevaring. Til gengæld for denne “white collar” forbrydelse, er modtageren ret til at beholde op til 40% af den samlede investering.

Ofte vil de nigerianske fidus e-mail indeholder legitime oplysninger om en reel politisk dissident død eller fængsel. Dette kan være nok verifikation for en skeptisk modtager. Den anden del af det klassiske Nigerianske fidus begynder, når en modtager indvilger i at sende fortrolige finansielle oplysninger til afsenderen for at modtage pengene. Fra dette punkt, vil de nigerianske fidus kunstneren enten bruge denne private oplysninger til at rense ud ofrets hele bankkonto eller sende en falsk bankcheck som delvis betaling.

Nogle gange offeret vil kun give personlige kontaktoplysninger, korrekt frygtede en potentiel finansiel katastrofe. Den oprindelige nigerianske fidus kunstner vender over con til en anden kriminel, der har specialiseret sig i hårde salg taktik. Denne person vil bruge psykologisk pres og endda fysiske intimidering i et forsøg på at sikre en god tro lån fra offeret. Når disse penge er modtaget, scam kunstnere forsvinder hurtigt. Overflødigt at sige, at der aldrig var en familie formue eller en arv, der skulle opsnuset af landet.

Variationer over den nigerianske fidus inddrage andre enorme summer af penge, såsom en international lotteri. Ofre er informeret via e-mail, at de for nylig har vundet en betydelig sum penge i en hidtil ukendt lotteri. For at gøre krav på deres gevinst, dog er ofrene ofte bedt om at indsende ‘sikkerhed obligationer «for at sikre korrekt levering. Nogle gange kan en dommer nødt til at være bestukket for at legalisere sagen. Igen, de svindlere hurtigt forsvinder efter at have modtaget disse ulovlige betalinger.

Der har været tilfælde rapporteret verden af ​​mord, og andre kriminelle handlinger som et direkte resultat af nigerianske fidus varianter. I 2006 var minister i Tennessee skudt af sin kone, som frygtede eksponering som et offer for et internationalt lotteri fidus. Andre rapport kidnapning trusler, fysiske overfald og afpresning af deltagerne i en nigerianske fidus operation. Retshåndhævelse indsats hæmmes ofte af de sofistikerede elektroniske elementer af de mest moderne nigerianske fidus variationer. En fidus kan bogstaveligt talt være betjenes fra en internet cafe-forbindelse overalt i verden.

Hvad er Cash-in-Transit?
Hvad er tilbageholde skat?
Hvad er de bedste tips til Stock Market begyndere?
Hvad er Producent kuponer?
Hvad er ansvar Regnskab?
Hvad er investeringer Value?
Hvad er en Bond citat?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er de forskellige former for kontante Management?
Hvad er skat?
Hvad er et opkald mulighed?

Leave a Reply

trade online