Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?

De faste indtægt portefølje af en investor består af investeringer i værdipapirer, der returnerer regelmæssige betalinger, som regel i form af renter. Disse rentebetalinger kommer fra obligationer, som primært er lån fra en institution til en investor til gengæld for tilbagebetaling af hovedstolen på lånet samt rentebetalinger på et nærmere angivet kurs. At opbygge et stærkt fast indkomst portefølje, bør en investor afbalancerer sine obligationskøb mellem sikrere instrumenter som statsobligationer og mere risikobetonede virksomhedsobligationer. Dette vil give mulighed for potentialet for hovedstaden vækst, mens du stadig beskytter mod den iboende risiko for fastforrentede instrumenter.

Investorer, der fylder deres portefølje med aktier, skal beskæftige sig med det faktum, at aktiemarkedet kan være ekstremt volatile. De bestande inden for en portefølje ofte prisgivet af markedet som helhed, stigende og faldende på uforudsigelige måder og under værdierne af investorers andel sammen med dem. Som følge heraf kan mange investorer forsøger at opbygge en stærk fast indkomst portefølje, der består af værdipapirer stand til at betale dem ud, selv når aktiemarkedet vælter.

Opbygning af en stærk fast indkomst portefølje kræver at forstå, hvordan obligationer arbejde. Når en institution spørgsmål en obligation, investoren hoster op over en startkapital beløb, men modtager løbende rentebetalinger med faste mellemrum, ofte månedlig eller årlig, og også i sidste ende får sin regelmæssige investeringer tilbage. Den eneste risiko investoren løber er, hvis den institution, der tilbyder op obligationerne misligholder sine forpligtelser til at betale investorer tilbage.

Som følge heraf tilbyder forskellige typer af obligationer investorer forskellige niveauer af sikkerhed, og afkast afhængig af institutionen tilbyder dem. For eksempel er regeringen udstedte obligationer generelt sikret mod enhver trussel af misligholdelse, men de giver også investorerne relativt lave renter. På den anden side kan virksomhedsobligationer tilbyde høje renter tilbage, men selskaber også løbe en langt større risiko for misligholdelse af deres forpligtelser, som de kan lide i et dårligt økonomisk klima. En solid fast indkomst portefølje vil have en bred vifte af obligationer, der udgør flere niveauer af risiko og mulige belønning.

En måde at opbygge en stærk og alsidig fast indkomst portefølje er gennem deltagelse i gensidige fonde. Gensidige fonde tage midler fra flere investorer, som derefter del i de gevinster og tab af værdipapirer i fonden. Disse fonde er professionelt forvaltet, og mange fokuserer på fastforrentede værdipapirer. Som et resultat, kan gensidige fonde fungere som en one-stop-shopping center for dem, der søger en diversificeret obligationsbeholdning.

Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er et betalingskort?
Hvordan vælger jeg den bedste Equity Income Fund?
Hvad er en skattekontrolmekanismer?
Hvad er Consumer Credit rådgivning?
Hvad er en boligejer Insurance Premium?
Hvad er en junk bond?
Hvad er Health Savings Account bidrag?
Hvad er en Thrift Bank?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er konsekvenserne af indgivelse af konkursbegæring?

Leave a Reply

trade online