Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?

Bank svig er en ulovlig aktivitet, der har en negativ indvirkning på både finansielle institutioner og enkeltpersoner og virksomheder, der gør forretninger med disse institutioner. Svig af denne type kan antage mange former, med nogle ordninger iværksat af folk, der arbejder inden for banker og andre oprindelse med andre uden for strukturer i institutionerne til at foretage uautoriserede transaktioner. Heldigvis er det muligt at identificere og rapportere banksvindel, muligvis kan føre til anholdelse og domfældelse af den person eller enhed, som er skyldig i den svigagtige aktivitet.

Bank-kunder rapporterer ofte banksvindel direkte til deres banker, et træk, der normalt fører til en intern undersøgelse, der i sidste ende udvides til også at omfatte de retshåndhævende myndigheder og eventuelt national handel agenturer. Indberetningen er som regel udløst af anerkendelse af en form for usædvanlig aktivitet, der indebærer en kundes bankkonti, ofte en opsparing eller checkkonto. Når rapporteret, vil banken normalt tager skridt til at beskytte både af hensyn til kunden og banken selv, som igen lancerer undersøgelsen.

Hvis det fastslås, at den uautoriserede aktivitet, der indebærer den bankkonto, ikke skyldes en form for skrivefejl, institutionen er tilbøjelige til at rapportere banksvindel til en lokal politiet og andre retshåndhævende myndigheder, der måtte være nødvendige for at spore og til sidst finde den personer ansvarlige for svindelen i aktiviteten. Erhvervsorganisationer, som Federal Trade Commission (FTC) i USA, kan også blive underrettet og involveret i den løbende efterforskning, afhængigt af arten af ​​de svigagtige transaktioner. For eksempel, hvis aktiviteten indebærer ulovligt at fjerne aktier fra en investeringskonto kan FTC eller en af ​​sine kolleger i andre nationer samarbejder med de retshåndhævende myndigheder at spore oprindelsen af ​​transaktionen og forhåbentlig finde frem til ophavsmanden.

Til tider kan bankansatte bemærker noget usædvanligt med en bankkonto, før kunden er bekendt med et problem. Ofte er mistænkelig aktivitet placeret i en slags venteposition, mens banken forsøg på at kontakte kunden for kontrol af, at transaktionen er legitim. Skulle kunden tyder på, at transaktionen ikke blev startet eller godkendes, vil banken derefter tage skridt til at rapportere banksvindel til de relevante myndigheder, samt stoppe behandlingen af ​​transaktionen.

Uanset om svig første er bemærket af en person eller en ansat i banken, er det vigtigt at rapportere banksvindel så hurtigt som muligt. Giver mere tid til at passere gør det stadig vanskeligere for de retshåndhævende myndigheder at spore oprindelsen af ​​transaktionen og fastslå, hvem der indledte forsøget. Af denne grund er der en hurtig respons en langt bedre chance for at isolere oprindelsen af ​​svig og muligvis forhindre andre personer og banker fra at blive ofre.

Hvad er en QTIP Trust?
How Do I Begin budgettering?
Hvad er en 457b?
Hvad er Regnskab?
Hvilke faktorer bestemme prisen på Palladium?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
I Finans, hvad stempelafgift?
Hvad er et Mid Cap Stock?
Hvad er en Equity bidrag?
Hvad er de forskellige former for skattesvig planlægningsstrategier?
Hvad er en flydende pant?

Leave a Reply

trade online