Hvordan reducerer jeg et kreditkort Finance Charge?

Der er flere måder at reducere et kreditkort finansieringsomkostningen, fra blot at bede kreditkortselskab for at aldrig at komme for sent til at betale regningen. Først stoppe opladning af kreditkort, hvis du ikke kan betale det ud hver måned i tillæg til aldrig mangler en betaling. Ved at gøre de ting, ende du med at betale ingen finansiering afgift hver måned, samt viser kreditkortselskabet, at du er pålidelig og fortjener et kreditkort finansieringsomkostningen reduktion. Dernæst kalder kreditkort selskab til at bede om en nedsættelse eller sende virksomheden et brev skriftligt. Du kan også få en konsolidering lån, men dette bør være en sidste udvej, især hvis du måske være fristet til at max ud af dit kreditkort hele igen.

For mange mennesker er et kreditkort finansieringsomkostningen en dagligdags regningen

Det er et ansvar, der følger med at eje et kreditkort. Hvis du afbetale kreditkort regningen hver måned, men du faktisk ikke betaler en finansiel afgift på alle. I nogle tilfælde kommer et kreditkort med en årlig afgift, i hvilket tilfælde dette skal betales hver 12 måneder. Mens betale regningen i sin helhed er dybest set en metode til at reducere et kreditkort finansieringsomkostningen til nul, denne mulighed er ikke tilgængelig for folk, der ikke har råd til at foretage den fulde betaling. For disse mennesker, og dem, der ønsker at reducere finansieringsomkostninger just in case, er der andre muligheder.

Selv hvis du ikke kan afbetale kreditkort regningen, kan du bevise dit værd pålidelig ved aldrig at springe en betaling. Ud over at se godt ud til kreditkortselskabet, undgår du at betale årlige omkostninger i procent sanktioner. Disse sanktioner anvendes typisk til konti, der gør en for sen betaling. De kan fordoble eller tredoble det rentebeløb, du normalt betaler.

En anden måde at reducere et kreditkort finansieringsomkostningen er simpelthen at spørge ved at ringe til kundeservice. Afhængigt af kreditkort selskab, kan du også være i stand til at gøre dette online eller ved brev. Nogle mennesker rapporterer om at have mere held at tale med en person på telefonen i stedet for via e-mail. Hvis der skruet ned for en nedsættelse prøve en anden metode til at spørge eller bare spørg senere.

Endelig er en konsolidering lån dybest set at få et lån til at betale dit kreditkort balancer. Lånet skal have mindre interesse end kreditkort for denne metode til at arbejde i din favør. Når balancen er væk, du ikke længere betale et finansieringsselskab afgift for, at kredit-kort. Du er nu ansvarlig for at betale lånet ud til at holde balancen betalt på dit kreditkort hver måned. Hvis dette kan vise sig en vanskelig opgave, at erhverve og vedligeholde en konsolidering lån kan være for risikabelt at forsøge.

Hvad er netto renteomkostninger?
Hvad er de bedste tips til Retail Banking?
Hvad er prisdiskrimination?
Hvad er Federal Reserve Wire Network?
Hvad er lejeværdien?
Hvad er de bedste tip til Crude Oil Trading?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading strategi?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er en No-Limit Credit Card?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Credit?
Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?

Leave a Reply

trade online