Hvordan starter jeg investere i fast ejendom?

Inden du begynder at investere i fast ejendom, bør du nok tage nogle fast ejendom kurser. Selv hvis du ikke har en ende mål om at blive en mægler, vil du få en enorm indsigt i forskellige aspekter af markedet for fast ejendom. Hertil kommer, som enhver investering skal du kun investere kapital, som du har råd til at tabe. Husk, at investere i fast ejendom er en gamble, og du ikke ønsker at sætte dig i den situation har mistet penge, som du senere får brug for løbende betalinger og dag-til-dag leveomkostninger. Du bliver også nødt til at afgøre, hvilken type af fast ejendom, du er interesseret i at købe, og om du ønsker at medbringe partnere til dine investeringer.

De fleste community colleges tilbyder kurser i fast ejendom, eller hvis ikke, kan de som regel henvise dig til en autoriseret ejendomsmægler skole. I mange tilfælde kan disse kurser tages online eller via korrespondance. Hvis du ønsker at få en ejendomsmægler licens, kan der være særlige krævede kurser, for enden af, som du sandsynligvis vil blive nødvendigt at bestå en licensaftale undersøgelse. Selv hvis du senere beslutter imod at investere i fast ejendom på egen hånd, kunne have en ejendomsmægler licens, give dig et ansættelsesforhold fallback position.

Tag tid til at forstå markedet for fast ejendom værdier i dit område. Før du kan lave en klog investering, er du nødt til at kende værdien af ​​en ejendom. De fleste eksperter siger, at den bedste metode til at fastslå markedsværdien er at finde en lignende ejendom, der har solgt inden for de seneste par måneder, og sammenligne sin pris til prisen på den ejendom, du overvejer at købe. Hvis ejendommen du overvejer, er langt under de eksisterende salgspriser, kunne det være en god investering. Medmindre du forstår markedets vurdering, vil det være vanskeligt for dig at træffe gode valg, når de investerer i fast ejendom.

Uanset typen af ​​fast ejendom investering, du beslutter at gøre, hvad enten kommerciel eller beboelse, er det nok en god idé at begynde i det små. Dette vil give dig en chance for at teste markedet og dine egne evner i at vælge rentable egenskaber. Nogle første gang investorer vælger nødstedte egenskaber, og dette er en specielt god idé, hvis du har tid og dygtighed nødvendigt at gøre nogle af de renoveringer på egen hånd. Du vil ønske at ansætte en inspektør til at være sikker på ejendommen ikke har nogen alvorlige strukturelle skader. Nogle gange er denne type skade gør en ejendom værdiløs, fordi det kan koste mere at reparere end ejendommen er værd.

Vær forsigtig med dine penge. Hvis udbetalingen er mere, end du er villig til at risikere, at overveje at bringe i partnere. Selvom du mister en vis kontrol og indtjeningspotentiale, vil du være i stand til at dele risikoen.

Hvad er en navngivet modtageren?
Hvad er de bedste tips for at spare penge?
Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?
Hvad er en Homebuyer Tax Credit?
Hvad er kapitalisme?
Hvad er en Money Trust?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er markedsmætning?
Hvad er ordinære aktier?
Hvad er eksport Råvarer?
Hvordan kan jeg oprette en tarvelig Home?

Leave a Reply

trade online