Hvordan undgår jeg roamingtakster?

Den mest effektive måder at undgå roaming-gebyrer skal holde sig inden for mobiltelefonens dækningsområde eller for at vælge en plan uden roaming. Mobiltelefon planer nu kommer med mere fleksible betingelser end nogensinde, og mange udbydere der ikke opkræve roaming-gebyrer. Din dækningsområde er også sandsynligt, stort nok til at opfylde de fleste af dine behov, selvom du kan tjekke med din udbyder at være sikker. Nogle planer tilbyder mere dækning end andre.

En af de bedste måder at undgå roamingtakster er at tilmelde dig til en landsdækkende eller internationale opkald planen. Dette er ikke kun betyder, at du kan ringe til overalt i dit land fra din egen placering, men det ofte betyder, at du kan rejse til hvor som helst inden for disse områder. Vær sikker på at tjekke med din trådløse udbyder om præcise dækning områder og steder før tid for at sikre, at du ved, hvor du kan ringe fra og til. Mange planer allerede tilbyder landsdækkende.

Hvis undgå roamingtakster er afgørende, skal du bede din tjenesteudbyder for at fortælle dig om planer, som vil hjælpe dig med tilstrækkeligt undgå dem. Det vil være nyttigt, hvis du kan give en liste over steder, du ofte rejser, selv om dette ikke kan være nødvendig. Du kan også se på at få en telefon med en funktion, der automatisk advarer dig, når du har kørt ind i et område, hvor at foretage opkald kunne pådrage roamingtakster.

Må ikke antage, at hvis du har landsdækkende, at du automatisk er dækket når du rejser overalt i dit land. Mange mobiltelefon udbydere omfatter kun større byer i nogle områder, mens andre har en langt bredere overordnede netværk. Anskaf et kort eller en liste over områder, hvor roamingtakster, vil ikke være et problem.

Ved hjælp af et populært nationalt teleselskab kan give dig et større dækningsområde end at bruge en mindre virksomhed. Mange pay as you go udbydere er ejet af store virksomheder, men de har ofte meget slankere dækningsområder ved en sammenligning. Nogle “ingen kontrakt” planer kan have tilsvarende mindre dækning områder, selv når de får tilbudt af en større mobiludbyder. Generelt, jo flere penge at betale per måned, jo større dine potentielle dækning.

Hvis du rejser i udlandet eller tilsvarende store afstande, kan det være billigere at anskaffe en mobiltelefon plan på dette område. Dette er mest nyttigt, hvis du rejser primært til det samme sted. Spørg din udbyder om oversøiske muligheder og eventuelle rabatter til rådighed for at have flere linjer.

Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er et universitet Endowment?
Hvad er en medicinsk Refusion konto?
Hvilke faktorer påvirker mine månedlige bil betaling?
Hvad er de bedste kilder til budgettering råd?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvad er de forskellige typer af Ledger indlæg?
Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?
Hvad er Vendor Finansiering?
Hvordan vælger jeg den bedste Equity Income Fund?
Hvad er COGS (vareforbrug)?

Leave a Reply

trade online