Hvordan vælger jeg de bedste globale Penny lagre?

Personer, der ønsker at vælge den bedste globale penny bestande behov for at kombinere teknisk analyse af en konkret virksomhed og lager med en større “store billede” idé om den overordnede økonomiske kontekst og for en investering eller handel. Lige som alt andet, har brug for globale penny bestande at være vævet ind i stoffet af en samlet investeringsstrategi, en portefølje med mange forskellige stykker og egenskaber, som vil vokse penge over tid. Nogle grundlæggende ideer kan virkelig hjælpe investorer vælger god penny bestande og vær forsigtig med de farligste former for mindre aktier.

For at begynde at handle penny bestande, bør investorerne have en god fornemmelse af, hvad den slags bestande. Mange fagfolk anser penny lagre, der skal lagre med en aktiekurs under én dollar. Et stort antal øre bestande er ikke solgt direkte gennem store nationale børser, men “over the counter”, hvor mindre regulering er nødvendig. International penny bestande kan yderligere indvindes for investor ved udsættelse til udenlandske markeder og de generelle vanskeligheder med at investere i udlandet.

En af de første elementer, der skal se på med den globale penny bestand er at identificere, hvor disse bestande tilbydes. For eksempel ser mange investorer til nye markeder for nogle af de bedste små lagre med de mest potentielle gevinster. Andre ser tættere på hjemmet nationer støder op til deres egen, eller på den samme kontinentale landmasse. Uanset hvad, kan have en god forståelse af, hvor de bedste investerer regionen, er at hjælpe med at indsnævre valg på de globale penny bestande.

Nogle af de mindre indlysende slags valg er knyttet til forsknings-investorerne bliver nødt til at gøre på deres globale penny bestande, før de køber en bestemt egenkapital. Fordi disse bestande er mindre etablerede, mindre, og ofte udsat for mindre regulering, vil investorerne nødt til at påtage sig den vanskelige proces med at identificere risici og vinde potentiale, for en bestemt virksomhed, der tilbyder billige lager. Dette kan bl.a. se på, hvordan relevante virksomheden til et marked, ser på sit aktiediagram historie, eller endog at tale med ledelsen og “komme ind i deres hoveder” for at se mere af, hvad der kan være i vente for fremtiden for dette selskab.

I tillæg til ovenstående, mange investorer, der ønsker det bedste globale penny bestande vælger en strategi, der er mere tilbøjelige til at producere gevinster. For eksempel kan investoren købe og besidde 10 globale penny bestande enkeltvis, på den teori, at en vellykket stige kunne gøre gevinster. Andre strategier er mindre teknisk og mere intuitiv, for eksempel, er hvor en investor har talt indgående med ledelse af en virksomhed og klar til at tage en chance på sin aktuelt små operationer.

Hvordan vælger jeg den bedste brandforsikring Company?
Hvad er en Underwriter?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er Finans Factoring?
Hvad er en primær Market?
Hvad er en Dollar varighed?
Hvad er de bedste tips til Automated Futures Trading?
Hvad er et overtagende Bank?
Hvad Er Navy Federal Credit Union?
Hvad er personlig Umbrella Forsikring?
Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?

Leave a Reply

trade online