Hvordan vælger jeg den bedste brandforsikring Company?

En brand forsikringsselskab tilbyder en politik, der erstatter strukturer eller indhold til forsikringstageren, der er beskadiget eller ødelagt på grund af en brand. Når du vælger en brand forsikringsselskab, der er et par af karakteristika ved den politik og den virksomhed, som du ønsker at søge, før du vælger.

Først, du ønsker at se, om din almindelige husejere politik omfatter brande, dækning beløb, det præmiebeløb og om det er en fast pris eller faktiske genanskaffelsesomkostninger. Du bør også tjekke de ry for at ilden forsikringsselskab med organisationer som Better Business Bureau og Attorney General kontor for den stat, hvor selskabet opererer.

Før du vælger en brand forsikringsselskab, først tjekke med det selskab, der opbevarer din husejere forsikring. Find ud af om dit eksisterende politik, der allerede dækker brand skader på dit hjem og dine ejendele. Nogle husejere forsikringer har ild forsikringsdækning allerede indbygget i politikken. Hvis politikken dækker brandskade, derefter finde ud af, hvor meget dækning du have, hvis en brand skader dit hjem, og hvor meget dækning du have, hvis en brand skader indholdet og personlige ejendele i dit hjem.

Hvis din husejere forsikring ikke tilbyder nok brandforsikring dækning eller slet ingen, så du kan være nødvendigt at øge ilden beløb dækningen, eller find en brandforsikring, der leverer den type og mængde af dækning, du har brug for. For eksempel, hvis du er en lejer så kan du ønsker at finde et brand forsikringsselskab, der blot giver dækning for dine personlige ejendele. Dette skyldes, at udlejer eller ejeren af ​​ejendommen er typisk ansvarlig for brand politik dækning for den bolig, ejendom eller struktur.

Når du er shopping rundt for et brand forsikringsselskab, skal du finde ud af hvor meget den månedlige præmie vil være for størrelsen af ​​en brand politik du har brug for. Den anden ting, du ønsker at finde ud af, er, hvordan ilden forsikringsselskabet beregner, hvor meget af en forsikring udbetaling det vil betale i tilfælde af brand forsikringskrav. For eksempel arbejder nogle brandforsikring virksomheder på en fast pris, så de betaler en vis procentdel af den politik beløb baseret på den samlede mængde af skader på ejendom eller indhold. Andre virksomheder vil betale de faktiske genanskaffelsespriser for ejendommen eller indhold, der blev beskadiget eller gået tabt i branden. Bund og grund bør du kigge efter en brand forsikringsselskab, der bringer dig tilbage til den samme stilling, du var i før branden opstår.

Hvad er råvare penge?
Hvad er omkostninger ved midlerne?
Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?
Hvordan får jeg bedst konstateres depotrenten?
Hvad er en back-of-the-Napkin Idea?
Hvad er Udbytte i restance?
Hvordan undgår jeg roamingtakster?
Hvad er en tid udkast til?
Hvad er et aktuelt kupon?
Hvad er de forskellige former for kontrol af Svig?
Hvad er automatiske stabilisatorer?

Leave a Reply

trade online