Hvordan vælger jeg den bedste Commodity Exchange-Traded Funds?

Du kan vælge den bedste råvare børshandlede fonde (ETF) baseret på graden af ​​ekspertise, som du har i en vis investering kategori. Også, kan din evne til at håndtere risikoen tages i betragtning ved valg af den mest hensigtsmæssige midler. Omkostningerne til at investere i ETF’er er forholdsvis moderat i forhold til andre typer af gensidige fonde, og som et resultat gebyrer kan ikke være en væsentlig faktor, når de træffer en beslutning. Alligevel bør du sammenligne den investeringsmæssige performance og pris af midler under overvejelse med andre ETF’er, der har en tilsvarende sammensætning.

Der findes forskellige strategier for at vælge den bedste råvare børshandlede fonde. En sådan fremgangsmåde er at investere i de finansielle papirer, hvor du har et vist kendskab. Jo mere forståelse, at du har omkring en gruppe af råvarer, jo bedre kan du være i stand til at genkende muligheder og også advarselssignaler. Investering i nogle gruppe af værdipapirer, der er fremmed kan virke tiltrækkende og lokkende, men du kan ikke være i stand til at fastslå virkningen ændrede økonomiske forhold kan have på præstationer.

Råvarer kommer i forskellige former lige fra naturlige ressourcer, herunder olie og naturgas, til råvarer, såsom guld, sølv og kobber, for eksempel. Du kan opleve, at de bedste råvare børshandlede fonde er dem, der er dedikeret til en bestemt kategori, såsom energi, landbrug eller metaller. Valg af en niche ETF kan helt sikkert begrænse de variabler, der er tilbøjelige til at påvirke investeringsafkast af en fond. Det kan også begrænse den mængde af forskning, der er nødvendig for en investor til virkelig at forstå den aktivklasse, hvor han eller hun er investering.

Valg råvare børshandlede fonde, der er afsat til en enkelt branche kan også have sine ulemper. Hvis resultaterne i en bestemt råvare vakler, er der ikke meget andet at levere stabilitet til ETF. Der er råvare børshandlede fonde, der er diversificeret og giver eksponering på tværs af forskellige typer af ressourcer. Selv om disse midler kan være mere kompliceret så ETF’er, der fokuserer på en type vare, kan de være bedre i stand til at beskytte mod tab i en ustabil økonomisk miljø.

Især kompleks råvare børshandlede fonde ændre positioner i kontrakter baseret på markedsvilkår. For eksempel, hvis der er opadgående momentum i energiprodukter, der ville ETF fastholde lange positioner, som er væddemål, at priserne vil stige. Når denne tendens svækkes, og priserne omvendt selvfølgelig, kunne fonden erstatte den optimistiske spil med korte positioner, som er investeringer, der gavner, når priserne falder.

Hvad er en kasserer?
Hvad er de forskellige typer af Maternity fordelene?
Hvad er en No-Limit Credit Card?
Hvad er finansiering Risk?
Hvad er en Short Sale långiver?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvad er Debt Capital?
Hvad er vandret integration?
Hvad er en Credit garanti?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvad er de bedste tips til Aktier Investment?

Leave a Reply

trade online