Hvordan vælger jeg den bedste ferie ejendomsforsikring?

Valg ejendom forsikring for dit sommerhus eller fritidshus, kræver ofte, at du tager visse detaljer i betragtning, fordi processen kan adskille sig fra at vælge dækning for din primære hjem. For eksempel, i stedet for bare at sikre, at din ferie ejendom forsikring dækker de mest almindelige typer af skader, du også bør finde ud af, om det beskytter ferie hjemme, selv når ingen er der. En særlig nyttig udbyder også kan betale for nødpas, når der er skader på ferieboligen, samt tab af husleje og andre gener. Før du vælger den bedste ferie ejendomsforsikring, du også skal du sørge for at forstå både de politiske og sin pris, hvilket kan kræve oversættelse og valutaomregning, afhængigt af hvor hjem er.

Et af de vigtigste krav til en god ferie ejendomsforsikring politik er, at hjemmet er dækket for skader, uanset om det er beboet eller tom. Du har sandsynligvis ikke vil tilbringe hele året er der, og selv hvis du udlejer ejendommen, når du ikke bruger det, kan der være perioder, hvor det er ubesatte. Nogle feriebolig forsikringsselskaber forsøger at skære hjørner ved at kræve, at hjemmet være besat på alle tidspunkter, hvilket betyder, at du ikke kan få en check til dækning af skader, hvis der er en oversvømmelse, brand eller break-in, når ingen er der. Derfor bør du være sikker på at kontrollere, at du har dækning på alle tidspunkter.

Du bør også finde ud af, hvad der præcist er dækket af din feriebolig forsikring. For eksempel ofte de bedste udbydere indse, at du kan leve langt væk fra din feriebolig, og at rejse i sidste øjeblik til at reagere på eventuelle nødsituationer på ejendommen kan være dyrt. Af denne grund, at betale nogle udbydere for nødpas, når du er nødt til at gøre krav gældende. De kan også betale dig for leje du taber, mens man venter for hjemmet skal repareres, samt suppleant logi, hvis du skal finde et andet sted at bo som følge af skader.

Hvis din ferie hjemme i et andet land, så vil du have yderligere oplysninger tænke på. For eksempel bør du sørge for din ferie ejendom forsikring er på et sprog du kan forstå, så du nemmere kan bedømme, om du har tilstrækkelig dækning. Hvis det er på et andet sprog, da du måske ønsker at finde ud af, hvis udbyderen vil oversætte den til ikke omkostninger for dig, så du kan sikre dig at oversættelsen er korrekt, uden at skulle bruge ekstra penge. Du bør også sørge for omkostningerne af præmien er i din prisklasse. Hvis prisen er præsenteret i en fremmed valuta, bør du konvertere det så du præcist kan sammenligne det med, hvad du ville betale for ejendomsforsikring derhjemme.

Hvad er en Tilbagetrækning Penalty?
Hvad er kapital budgettering?
Hvad er en Global Equity Fund?
Hvad er en bog koste?
Hvad er de forskellige former for vederlag Systems?
Hvad er en rabat Bond?
Hvad er en kollektiv Trust?
Hvad er de forskellige typer af Domestic Partner fordele?
Hvad er en Costing System?
Hvad er en modtager Deed?
Hvad er en Money Market checkkonto?

Leave a Reply

trade online