Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?

Investorerne vælger fastforrentede strategier frem for andre investeringsmuligheder som aktier, fordi fast forrentede investeringer tilbyde dem pålidelig indkomst, selvom det samlede marked kæmper. Dette skyldes, obligationer, som er de mest almindelige typer af fast fondsaktiver, vende tilbage løbende rentebetalinger til investorer samt eventuel tilbagebetaling af hovedstol betalt for obligationerne. Det er vigtigt for investorerne at vide, at selv obligationer har risikofaktorer forbundet på grund af muligheden for, at de institutioner, der udsteder obligationerne kan misligholder deres betalingsforpligtelser. Af denne grund bør investorer vælger fastforrentede strategier, der afspejler deres individuelle ønsker i forhold til hensigten vækst og acceptabel risiko.

Da aktiemarkedet er ofte flygtige og udsat for hurtige retningsskift, investorer med deres penge i aktier skal være villig til at acceptere risikoen for, at deres kapital ikke kan sendes tilbage til dem. Derfor er mange investorer nøjes med fastforrentede instrumenter som obligationer, som primært lån udbetales af institutioner for investorer, der nyder godt af løbende rentebetalinger. Selv disse tilsyneladende sikre investeringer have en vis mængde af risiko forbundet, således investorer bør vælge fastforrentede strategier med disse risici i tankerne.

Mange fast indkomst strategier er baseret på obligationsrenten statistikker, som er målinger af, hvor meget specifikke obligationer forventes at betale tilbage investorer. Disse obligationsrenter er baseret på renter, der tilbydes af obligationsudstedere, men det er vigtigt at indse, at højere renter normalt er givet til at opveje risikoen for disse institutioner misligholdelse. Som et resultat heraf, obligationer med lavere rentebetalinger mens ikke så rentabelt, er også langt mindre risikabelt.

Med denne viden in mente bør investorerne skræddersy deres faste indkomst strategier baseret på deres vilje til at pådrage sig risikoen. Hvis en investor ønsker at tage en chance, fordi han leder for store afkast, bør han være fokuseret på erhvervsobligationer udstedt af virksomheder med gyngende kreditværdighed. Disse institutioner vil tilbyde de bedste renter. Investorer søger mere stabililty bør investere i statsobligationer, som tilbyder små renter tilbage, men også fjerne de fleste af de investeringsrisikoen fra ligningen.

En af de mere populære fastforrentede strategier, som en investor bør overveje, er diversificering af hans obligationsbeholdning. Dette indebærer afbalancere sit fast forrentede investeringer mellem dem, der tilbyder høj potentielle afkast og dem, der er på den sikre side. Ved at gøre dette, kan en investor stadig have en chance for solid kapital vækst, men vil også mindske hendes samlede risiko.

Hvad er en Eurobond?
Hvad er konkurs beskyttelse?
Hvordan vælger jeg den bedste spread betting-selskaber?
Hvad er etik i Financial Management?
Hvad er en teoretisk værdi?
Hvad er 1099-MISC?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?
Hvad er det bedste tip til forbedring af en Asset / Equity Ratio?
Hvad er stokastisk modellering?
Hvad er en usikrede lån?
Hvad er pensionsforpligtelse?

Leave a Reply

trade online