Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?

For at finde den bedste investering selskaber, er det vigtigt først at beslutte, hvilken type tjeneste, du forventer af et investeringsselskab. Der er tre ting, du skal gøre for at finde den bedste investering virksomheder: identificere dine mål, forskning omdømme og baggrunden for virksomheden, og afgøre, hvilken type forhold, du ønsker med firmaet. Investere den nødvendige tid til at indhente disse oplysninger. Processen hjælper med at afklare dine forventninger og forbedrer din chance for succes.

Dit mål er det vigtigste del af enhver investeringsbeslutning. Valget i et investeringsselskab, afhænger helt af, hvad det er, du ønsker at opnå. Lav en liste over de tre opgaver, som du ønsker virksomheden at skabe og lede efter en virksomhed, der opfylder dine behov. Mange mennesker har fælles mål, og så de grundlæggende forventninger deles. De mest almindelige mål er at øge velstanden, minimere tab og kapitalisere på alle muligheder.

Kig på virksomhedernes regnskaber, markedsføringsmateriale og offentlig handel optegnelser. Spørg efter referencer fra virksomheder, der har investeringer med dem. Anmeldelse deres præstationer i løbet af de sidste fem år, og hvordan de udføres, når markedet var op og ned. Diskuter deres investeringsstrategi, risikovurdering proces og størrelsen af ​​deres beredskabs fond.

Desuden investerer tid til at sammenligne deres resultater med andre investeringsselskaber. Den eneste måde at rangere et investeringsselskab, er at sammenligne med andre virksomheder, der opererer på de samme markeder, og de leverer samme tjenesteydelser. Se på navnene på de ti bedste mæglere og undersøge deres karriere. Det er ikke ualmindeligt for mæglere at skifte investeringsselskaber. Kontroller ydelse ved både virksomheder omkring tidspunktet for overdragelsen.

Den type virksomhed, du vælger, skal være i stand til at opfylde dine behov. Den slags forhold, som du har med selskabet fastsætter langsigtede tilfredshed du vil have dem. Der er to muligheder: aktive og passive. Selvom dit behov kan ændre sig over tid, vil din profil forblive den samme.

Aktive investorer gerne regelmæssig kommunikation med deres investeringsselskab på nye muligheder for, lager brancher og salg og den samlede præstation. De ønsker, at deres mægler til at kende deres navn og mål. Passive investorer ønsker regelmæssige rapporter om deres kontoaktivitet, men er ikke interesseret i at deltage i beslutningsprocessen. Beslutte, hvilken type investor du er, og vælger et firma, der specialiserer sig at give den type tjeneste, du ønsker.

Hvad er Systemiske Risici?
Hvad er skattepligtig indkomst?
Hvad er kreditforsikring?
Hvor kan jeg Exchange Udenlandsk valuta?
Hvad er en permanent Bond?
Hvordan indbetaler jeg en postanvisning?
Hvad er de forskellige typer af Self Beskæftigelse skattefradrag?
Hvad er en koncessionsaftalen?
Hvad er fordelene af råvare penge?
Hvad Er kapitel 7 Konkurs Regler?
Hvad er en Pigovian Skat?

Leave a Reply

trade online