Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?

Ved valget af de bedste gælden samlegodsspeditør, være opmærksom på, at der er skruppelløse virksomheder, der opkræver store gebyrer for at udføre tvivlsomme tjenester, som faktisk kan gøre yderligere skade på din kreditværdighed. Der er måder at skelne mellem legitime konsolidering af gælden virksomheder fra uetiske virksomheder. Undersøg omdømme gælden samlegodsspeditør, og være skeptisk over for enhver, der fremsætte påstande, der synes for godt til at være sandt. Kig efter en samlegodsspeditør, der søger at undersøge din økonomiske situation, grundigt, og som kan udvikle en plan for at hjælpe med at stabilisere din økonomi for fremtiden.

Den bedste gælden samlegodsspeditør vil sandsynligvis være en non-profit selskab stiftet med det formål at hjælpe forbrugere. Sådanne organisationer ‘tjenester er ofte billige eller endda gratis. Der er ærlige for-profit forbehandlingsvirksomheder så godt, selv om deres tjenester kan blive dyrere. Vær forsigtig i forbindelse med virksomheder, der lover at forbedre din kredit score i løbet af meget kort tid eller foretage andre forpligtelser, der synes for godt til at være sandt. Check organisationens omdømme med Better Business Bureau (BBB) ​​eller andre forretningsmæssige vurdering service og ved at læse anmeldelser fra andre forbrugere.

I de fleste situationer, vil de bedste gælden samlegodsspeditør ikke bruge uønsket e-mail eller spamming teknikker til at få din virksomhed. De vil interviewe dig grundigt for at fastslå nøjagtigt, hvad din gæld alt og bestemme, hvad din tilbagebetaling kapacitet er. Et program, der omfatter rådgivning til at stabilisere din økonomi, skal du oprette et budget du kan leve med, og forbedre din kreditværdighed ud over den indledende konsolidering af gælden fase er betegnende, at du har at gøre med en god gæld samlegodsspeditør.

Normalt er den bedste gælden samlegodsspeditør vil have været i virksomheden i en betydelig tid og vil have mange succeshistorier og testimonials fra kunder, der kan verificeres. Spørg efter referencer og kontrollere, om de samlegodsspeditør har modtaget Udmærkelser fra den finansielle branche. Vær yderst forsigtig af virksomheder, der beder om up-front gebyrer eller personlige data, før diskutere din situation. Vær især på vagt over for forbehandlingsvirksomheder som partner med långivere, der tilbyder konsolidering lån.

Når virksomheden har skabt et forslag til konsolidering plan, skal du sørge for at tjekke tallene nøje for at sikre, at eventuelle opkrævning af gebyrer er rimelige og i overensstemmelse med industriens standarder. Gennemgå samlegodsspeditør processer for at forhandle med og betale dine kreditorer. Nogle gæld forbehandlingsvirksomheder og rådgivere er blevet anklaget for at skade deres kunders kredit historier videre gennem dårlige forhandlingsevner eller ved ikke at sende betalinger i tide. Vær sikker på, at alle detaljerne i den konsolidering planen er tydeligt angivet skriftligt

verbale løfter er ofte vanskeligt at håndhæve.

Hvad er Tier 1-kapital?
Hvad er korte Stock Sales?
Hvordan undgår jeg Payday Loan-svindel?
Hvad er de bedste Smart udgifter vaner?
Hvad er en bank Short salg?
Hvad er Stock Management?
Hvad er formueforøgelse?
Hvad koster per tusind Mean?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er en sekundær modtageren?
Hvad er en fair værdi Hedge?

Leave a Reply

trade online