Hvordan vælger jeg den bedste hjem Flood Insurance?

Flood forsikring er en særlig forsikringsdækning, der er adskilt fra din typiske boligejer er forsikringspolice. Det er fra et begrænset antal forsikringsselskaber, og den leveres med sin egen politik, vilkår og priser. At vælge det bedste hjem oversvømmelse forsikring, bør du gøre dig bekendt med de vilkår og betingelser for denne særlige forsikringer produkt. Det er også vigtigt at vide, hvorfra forsikringsselskab til at købe dit hjem oversvømmelse forsikring samt hvor meget oversvømmelse forsikring du har brug for.

Hjem oversvømmelse forsikring er ikke obligatorisk for alle ejendommens ejer. Det typisk er kun nødvendig, hvis en person bor i en udpeget oversvømmelse zone og har et realkreditlån. Dette er områder, der er udpeget af regeringen til at være tæt på store floder, oceaner og andre farlige oversvømmelser zoner. For personer, der bor væk fra floder og inde i landet fra havet, er hjem oversvømmelse forsikring også tilgængelige, men på frivillig basis. I disse situationer, kan oversvømmelse forsikring stadigvæk mening, hvis din ejendom er en historie for oversvømmelse fra sneen smelter, fra nærliggende mindre åer eller damme, eller overdreven nedbør.

Uanset hvad årsagen til dit køb, hjem oversvømmelse forsikringspolicer ofte kan købes af offentlige organer, såsom National Flood Insurance Program (NFIP) i USA, og vælge andre private forsikringsselskaber. Private forsikringsselskaber, der sælger hjemme oversvømmelse forsikring ofte bakket op af nationale regeringer også. Alligevel, når de køber forsikring fra ethvert privat luftfartsselskab, er det altid vigtigt at kontrollere den finansielle styrke og omdømme, at forsikringsselskabet skal sikre, at virksomheden vil være omkring, hvis du nogensinde har en oversvømmelse påstand.

Når det kommer til oversvømmelse forsikring koster, er at prisen baseret på, hvor meget hjem oversvømmelse forsikring du køber. Der er typisk maksimalt tilladte mængder af oversvømmelse forsikring til erstatning af strukturen i et hjem, samt at erstatte den personlige ejendele. Priser er også afhængige af, at du køber genanskaffelsesværdien forsikring eller faktiske kontantværdi. Genanskaffelsesomkostninger forsikring vil betale et krav at genopbygge et hjem at være den samme, hvad det var før syndfloden, versus erstatte ejendom og ejendele minus værdien af ​​afskrivninger, hvilket er, hvad faktiske kontantværdi Forsikringen dækker.

En anden mulighed for at overveje, når de køber hjem oversvømmelse forsikring er muligheden af ​​overskydende forsikring. Hvis dine ejendele og hjem er mere værd end de maksimale grænser for standard forsikring, så skal du måske overveje at betale for flere forsikringsselskaber oven på det, eller overskydende forsikring. Som med regelmæssige oversvømmelse forsikring, er det bedst at anbringe den finansielle rating alt efter forsikringsselskab du bruger til overdækning samt oversvømmelse forsikring sats.

Hvad er en forhandler Market?
Hvad er en Equity Warrant?
Hvad er en Kreditramme?
Hvad er et Jumbo-cd?
Hvilke Donationer er fradragsberettigede?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvad er et realkreditlån?
I Finans, hvad stempelafgift?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Condo?
Hvad er legemsbeskadigelse dækning?
Hvad er et realkreditlån Service Company?

Leave a Reply

trade online