Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?

At vælge den bedste høje rente indlånskonto indebærer kendskab til, hvordan forskellige banker konkurrerer, hvilke produkter de generelt tilbyder, og hvilke muligheder der er bedst for en personlig eller husholdningsbudgettet. Indlånskonti er bare konti, at personer eller virksomheder penge ind. Traditionelle kommercielle banker tilbyder indlånskonti kan lide enkle personlige eller forretningsmæssige kontrol og opsparingskonti, så indskyderne til at sætte deres penge et sikkert sted. De fleste indlånskonti er forsikret af Federal Indskyder Insurance Corporation op til et vist beløb i dollar.

Et stort skridt i at vælge den bedste høje renter indlånskonto er at vide, hvilke former for indlånskonti er normalt udbydes til offentligheden. Kunderne kan tage et kig på brochurer fra forskellige lokale banker tilbyder forskellige kontrol-og opsparingskonto muligheder for at se, hvordan disse konti er forskellige. Nogle vil have mere “fri muligheder” som ATM eller Teller transaktioner, balance redegørelse forespørgsler, og mere, mens andre vil have lidt højere rente. Der er interesseret i en stor interesse indlånskonto kan se rundt for at se, hvilke banker tilbyder de bedste renter.

Ud over simple kontrol og opsparingskonti, kan dem, der søger at opnå større interesse fra deres penge tale med bankerne om specialiserede typer af konti som “Passbook opsparingskonti eller certifikat af indlånskonti. Mens Passbook opsparingskonti tilbyder muligvis lidt højere rente i bytte for selvstændige sporing af transaktioner, et indlånsbevis konto giver højere satser, når indskyderne indvilliget i at forlade deres penge på kontoen i en længere periode. Nogle af disse muligheder kan bidrage til en højere rente eller »renter tilbage” til indskyderen.

Når du leder efter de bedste typer af stor interesse deponeringskonto optioner, bør potentielle bankkunder også forstå de nye appel af pengemarkedet regnskaber og pengemarkedsforeninger. Disse to typer af pengemarkedet finansielle produkter er lidt anderledes. Bankerne er begyndt at tilbyde pengemarkedet konti til kunderne, da de kan knytte en lidt højere rente end på almindelige opsparingskonti, og stadig bevare deres profit eller operationelle margin. Pengemarkedet konti og pengemarkedsforeninger er begge bundet til bestemte typer af korte obligationer. Pengemarkedet konti bevare værdien af ​​1,00 for hver investeret dollar. Pengemarkedsforeninger kan svinge mere og opleve flere typer af volatilitet afhængigt af, hvilke risici, de udsættes for af fondsforvaltere.

Et andet skridt i denne shopping proces vedrører udnytte eksisterende overbevisninger med en arbejdsgiver eller en gruppe. Ud over de sædvanlige 401k optioner, der hjælper medarbejderne vokser deres penge ved at investere i virksomheden købte eller virksomheden tilbød fonde, en lokal bank kan partner med en arbejdsgiver at tilbyde medarbejderne bedre renter eller andre frynsegoder. Altid spørge banker om alle tilgængelige programmer til at hæve renten for indlånskonti med henblik på at få det bedste afkast af likvide beholdninger.

Hvad er Stock Portfolio Management?
Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?
Hvordan gør jeg det bedste beslutninger om investeringer?
Hvad er vækst Regnskab?
Hvad er Debitor aldring?
Hvad er en Vantage Score?
Hvad er de forskellige typer af projekter Overhead omkostninger?
Hvad er genanskaffelsesomkostninger Accounting?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er konkurs beskyttelse?

Leave a Reply

trade online