Hvordan vælger jeg den bedste ikke-profit Debt Relief?

At vælge den bedste non-profit gældssanering selskab, bør du i første omgang gøre en masse forskning på alle virksomheder, du overvejer. Det er også en god ide at ringe til forskellige gældslettelse virksomheder direkte at bede dem om en række spørgsmål, såsom hvor meget din gebyr vil være et supplement til din månedlige betaling for deltagelse i deres konsolidering af gælden programmer. Du kan også prøve at vælge en non-profit gældslettelse selskab, forklarer i detaljer, hvordan din månedlige betaling vil blive anvendt til forskellige kreditorer. Mange mennesker tror fejlagtigt, at non-profit virksomheder, der tilbyder gældslettelse planer er legitime, fordi de er non-profit, men det er ikke nødvendigvis sandt, så du bør holde sig på vagt, indtil du har indsamlet oplysninger nok til at føle sig trygge ved at vælge en bestemt virksomhed .

Når du begynder din søgen efter den bedste non-profit gældssanering selskab, bør du nok få kontaktoplysningerne til flere forskellige virksomheder og begynde at gøre nogle forskning. Internettet er generelt et godt sted at starte din forskning, fordi mennesker, der er blevet snydt af nogen af ​​de selskaber, du har angivet måske har delt deres erfaringer online. Det kunne også gavne dig at bede folk du kender, som er gået gennem forskellige non-profit gældslettelse virksomheder til at hjælpe med at konsolidere deres regninger om de virksomheder, de benyttes. Du vil sikkert føle sig bedre om valg af specifikke virksomheder til dine egne gældslettelse behov, hvis du ved, at en betroet familiemedlem eller en ven har haft en god oplevelse med en bestemt virksomhed.

Når du har indsnævret din liste ned til et par firmaer, som du føler dig sikker er legitime, skal du kontakte dem alle og stille masser af spørgsmål om deres gældslettelse programmer. De fleste non-profit gældslettelse organisationer kræver et månedligt gebyr i tillæg til dit månedlige betalinger, som formodes at hjælpe dem med omkostningerne ved at drive deres organisationer. Forskellige gældssanering selskaber opkræve forskellige mængder, så du måske ønsker at gå med det selskab, der opkræver mindst. Du bør også bede mange andre spørgsmål om, hvordan programmet virker, og hvordan din månedlige betalinger ville blive anvendt.

Hvis nogen af ​​non-profit gældssanering selskaber, du ringer, er meget vag med detaljer og hævder, at de kan hjælpe dig på måder, der måske ikke er muligt, ønsker du måske at holde sig væk. Der er nogle non-profit gældslettelse organisationer, der hævder at være i stand til at forbedre din kreditværdighed, og dette er ikke noget, som enhver organisation rent faktisk kan gøre. Du bør også være på vagt over for virksomheder, der påstår at være stand til at skære det beløb, du betaler hver måned i regninger ned til et ekstremt lavt beløb uden egentlig at vide, hvor meget dine betalinger. En anden ting, der bør gøre dig mistænksom over for forskellige non-profit gældslettelse programmer er anmodninger om gebyrer på forhånd. Mange af disse virksomheder beder om gebyrer på forhånd, før du kan begynde deres programmer, men virksomheder, der er legitime normalt ikke anmode om meget store beløb.

Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er besparelser konto interesse?
Hvordan jeg Refinance Investment Property?
Hvad er de forskellige typer af projekter Overhead omkostninger?
Hvad er en enhedspris?
Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvad er en Allonge?
Hvad er de forskellige typer af værdipapirer?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvad er Social Security invalideforsikring?

Leave a Reply

trade online