Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?

Investeringsforening ledelse er eller investeringsselskab du vælger at hjælpe dig med at styre porteføljen af ​​investeringer, som du holder i tillid til. Når du holder investeringer i en tillid, du tildeler en administrator til at besidde og forvalte aktiverne i den tillid, for modtageren af ​​den tillid konto. For at vælge den bedste investering har tillid til ledelsen, er du først nødt til at bestemme, hvilke virksomheder tilbyder løsninger, der passer til dine økonomiske behov, og derefter overveje oplevelsen af ​​lederen og selskabets niveau af kundeservice og kvalitet.

Dit første stop i afgørelsen af, om investeringsforeningen administrationsselskabet er det bedste for dig er at vurdere, hvilke typer af aktiver kontoen kan holde. Forskellige truster er i stand til at holde forskellige typer af aktiver. For eksempel er det ikke alle truster i stand til at købe og besidde fast ejendom. Hvis du ønsker at besidde fast ejendom i navnet på den tillid, må du først nødt til at identificere investeringsforeningen administrationsselskaber, som giver dig mulighed for at gøre dette.

For det andet, du ønsker at bedømme den viden og erfaring i den finansielle repræsentant, du skal arbejde med i tillid til ledelsen. Ikke alene bør du vurdere, hvor længe de har været finansiel ledere, men du bør også vurdere deres personlighed og din evne til at arbejde med dem. Investeringsforening ledelse situationer går ud over de investeringer selv, så sørg for at den person, du vælger, er nogen, du får sammen med og føler sig trygge arbejde sammen.

Virksomheden er involveret i investering har tillid til ledelsen består af forskellige niveauer for interaktion. Du bør undersøge kvaliteten af ​​virksomhedens kundeservice. Desuden mener de forskellige kundeservice eller kontoadgang muligheder virksomheden tilbyder dig adgang til din konto. For eksempel, kun nogle investeringsselskaber administrationsselskaber give dig månedlige opgørelser.

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, der giver dig online adgang, og derefter modtage et papir erklæring med posten en gang om måneden måske ikke passer til dine behov. Nogle virksomheder har 24-timers kundeservice hotlines kan du ringe uden for normal arbejdstid af din repræsentant. Hvis dette er en vigtig egenskab for en konto, skal du kontrollere, at dette er en mulighed.

For at vælge den bedste investering tillid administrationsselskab, evaluere dine behov på flere forskellige niveauer. Start med at vurdere de typer af aktiver eller investeringer, du ønsker at investere i med din tillid konto. Derefter gå videre til vurdering af menneskelige faktorer af arbejdsforholdet. Vælg den virksomhed, der passer til alle eller de fleste af dine behov.

Hvad er Appraisal rettigheder?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Hvad er en super Money Market?
Hvad er et Consumer Bank?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvad er de bedste tips til Statsgældsforvaltningen budgettering?
Hvordan kan jeg gemme penge på elektricitet?
Hvad er CENVAT?
Hvem bør overveje at købe Student uredelighed Insurance?
Hvad er Divesture?
Hvad er forbrugeren Theory?

Leave a Reply

trade online