Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?

At finde den bedste kreditkort for universitetsstuderende vil afhænge af flere faktorer, herunder gode ansøgning, årlige omkostninger i procent (ÅOP), årlige gebyrer, kundeservice, og belønninger. Hver elev vil have forskellige behov, og mens nogle måske prioriterer en lav april i forventning om potentielle kortfristet gæld, kan andre prioriterer belønninger og cash back. En god kreditkort for universitetsstuderende mødes basale udgiftsbehov, bidrage til at skabe kredit for fremtiden, og lære de studerende at udvikle gode økonomiske vaner.

Nem anvendelse er en af ​​de vigtigste faktorer for at vælge de bedste kort. Forskellige kreditkort vil kræve forskellige baseline-niveauer af kredit, og for studerende at åbne deres første kort, der opfylder disse krav kan potentielt være svært. Studielån kan sænke en elevs kredit score, og mangel på kredit historie er også en hurdle at overvinde. Nogle studerende vælger at have deres forældre bliver inddraget i deres kredit konti til at øge deres chancer for at blive accepteret, mens andre gerne starte ud frisk med en individuel konto til at bygge de mest kredit.

ÅOP, eller renten, for et kreditkort for universitetsstuderende er også en fælles faktor i picking det rigtige kort. Nogle studerende kan finde sig selv i kreditkort gæld ved udgangen af ​​året, enten fra manglende kendskab til budgettering, eller fra ekstra nødvendige udgifter. Sådan finder du et kort med en lav eller fleksibel april kunne være et godt valg for disse studerende. Årlige gebyrer er også et fælles anliggende. Studerende vil generelt ønsker at undgå kort med høje årlige afgifter, med mindre fordele og belønninger klart overstiger prisen for at holde kortet.

Kundeservice er et andet vigtigt element i en god kreditkort for universitetsstuderende. Mange studerende vil blive fortrolige med at forvalte et kreditkort-konto, vil så tilgængeligt kort repræsentanter være utroligt hjælpsomme med at forklare processen og besvare spørgsmål. Selv studerende, der er fortrolig med at bruge deres eget kreditkort kan drage fra kundeservice, især hvis de planlægger at rejse eller studere i udlandet.

Belønninger og kortholder fordele er også overvejelser for at finde den rigtige kreditkort for universitetsstuderende. Cash back belønninger, rejse belønninger såsom air miles, og beskyttelse for en tabt eller stjålet kort kan være en fordel for universitetsstuderende. Forskellige elever vil finde forskellige belønninger programmer mere gavnligt. For eksempel kan off-campus studerende, der bruger deres kort ofte for dagligvarer finde visse cash back belønninger programmer de mest nyttige, mens out-of-state studerende, der rejser hyppigt måske foretrække air miles eller rejse belønninger.

Hvad er en regressiv skat?
Hvad er Churn-pris?
Hvad er en hybrid Annuity?
Hvad er en skat Gross-Up?
Hvad er de bedste tips til Day Trading valutaer?
Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er Public Sector Accounting?
Hvad er genanskaffelsesværdien?
Hvad er de bedste Smart udgifter vaner?
Hvad er finansiering Risk?
Hvad er en omkostningsstruktur?

Leave a Reply

trade online