Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?

Der er flere producenter af kreditkort bearbejdningsmaskiner, og selv om de alle udfører den grundlæggende opgave for behandling af kreditkorttransaktioner, der er nogle forskelle mellem dem. En virksomhedsejer bør forskning de muligheder til rådighed, samt de omkostninger, der kan variere fra flere hundrede US Dollars (USD). Den type virksomhed kan også påvirke den stil af kreditkort nødvendige behandling for maskinen, og købmænd skal beslutte, om de ønsker at kunne behandle mere end bare kreditkort. Trådløs kreditkort forarbejdning er en anden mulighed, der bør overvejes.

Evnen til at acceptere kreditkort kan være en velsignelse for enhver virksomhed, og installere et kreditkort forarbejdning maskine er en nem måde at tilføje denne betaling evne. Disse dedikerede forarbejdning terminaler kan behandle forskellige kreditkort, og visse typer kan også acceptere betalingskort og gave kort. Disse enheder arbejder sammen med handelsskibe regnskaber, hvor midlerne er overført til virksomhedsejeren bank snart efter transaktionen er færdig. Kreditkortet maskine bliver ofte sat i en strømforsyning samt en telefonlinje eller internettet, der fungerer godt, hvis enheden vil blive på ét sted.

En grundlæggende kredit kort behandling maskine har et magnetstribe-læser og tastatur / berøringsskærm kombination. En let at bruge tastatur er afgørende for virksomheder, der tager mange ordrer over telefonen. Nogle kommer sammen med printere, og dem, som normalt ikke tilbyde dem til en ekstra omkostning. Forskellige modeller leveres med forskellige mængder hukommelse og visse tilbyder muligheder såsom evnen til at behandle restitutioner, accepterer tips og sikre terminalen ved hjælp af password beskyttelse.

For virksomheder, der er mere mobile, er trådløs kreditkort behandling et must. Denne type af kreditkort forarbejdning maskine er generelt batteridrevet og virker ved hjælp af en trådløs internetforbindelse eller mobiltelefon-netværk. Disse maskiner er dyrere, men også den mest bekvemme måde for de handlende til at behandle kreditkort transaktioner, når de er på farten eller modtage betalingen på kundens bopæl. Merchants bør overveje både batteritid og vægt af selve enheden, når man ser at købe denne type af kreditkort forarbejdning maskine.

Når en købmand har identificeret kreditkort forarbejdning maskine Valg og den ønskede stil, omkostninger bliver en overvejelse. Priser for kreditkort bearbejdningsmaskiner kan variere fra flere hundrede dollars, og dem med flere valgmuligheder, vil naturligvis være dyrere end mere basale modeller. En måde at reducere omkostningerne er at købe maskinen direkte i stedet for leasing. Behandling af gebyrer er en uundgåelig del af at købe denne type udstyr, bør så købmænd sammenligne omkostningerne ved at bruge deres egen købmand konto udbyder og behandling tjenester, der tilbydes gennem store kreditkortselskaber.

Hvad er eksakt interesse?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvordan forbedrer jeg mit Net Asset Value?
Hvad er konkurs?
Hvad er en Payment Bond?
Hvad er Group fordelene?
Hvad er fordele og ulemper af Zero Base Budgeting?
Hvad er en udgiftsopgørelse?
Hvad er en finansiel budget?
Hvad er koncernens invalideforsikring?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?

Leave a Reply

trade online