Hvordan vælger jeg den bedste kreditvurdering instrument?

Credit instrumenter gæld produkter, som forbrugere og virksomheder kan anvende som et alternativ til kontanter. Banker og andre finansielle institutioner på markedet af en række forskellige kredit instrumenter lige fra faste lån til kreditkort. Når du vælger den bedste kredit-instrument, skal en låntager overveje betaling, rente, sikkerhedsstillelse krav og produktets formål.

Långivere bruger en beregning kendt som gæld-til-indkomst (DTI) forholdet til at vurdere et lån ansøgerens evne til at tilbagebetale en gæld. Dette indebærer at dividere låntagers månedlige gæld betalinger i låntagers indkomst. Långivere ikke faktor omkostninger såsom utility regninger, skole udgifter og andre løbende omkostninger i ligningen, således at långiver kan godkende en kredit instrument ansøgning om låntager, selv hvis låntageren føler, at betalingen er uhåndterligt stort. Låntagerne må ikke tegne kredit produkter, medmindre de nødvendige betalinger er overkommelige. Nogen på et stramt budget kan nyde godt fra at tegne en kredit instrument med en lang løbetid, da dette produkt ville have en lavere månedlig ydelse end et produkt med en kort løbetid.

Credit instrumenter enten har fast eller variabel rente. I mange tilfælde har variabel rente gæld rente minimumsplacering og kasketter, så låntager skal sammenligne disse minimum og maksimum satser med betingelserne til rådighed på et fastforrentet lån. Hvis den variable rente lånet cap knap nok overstiger de i øjeblikket tilgængelige fast rente så låntageren kan have gavn af at acceptere en kredit instrument med en variabel rente. Omvendt, hvis variablen renteloft langt overstiger den faste rente muligheder derefter variabel rente produktet kan resultere i betydelig månedlige betalinger længere nede på linjen. Jo længere lånets løbetid, jo større chancer er af satsen stigende.

Mange typer af lån, herunder realkreditlån og køretøj lån, er sikret ved en vis form for sikkerhed. Långivere normalt tilbyde lavere priser på sikrede lån end på usikrede lån, fordi sikkerhed lån udsætte långiver til en lavere grad af risiko i tilfælde af låntagers misligholdelse. Krav til sikkerhedsstillelse varierer fra långiver til långiver og mange långivere nægte at finansiere visse typer af ejendomme eller køretøjer over en vis alder. Enhver, der mangler passende sikkerhed, skal ansøge om en usikret kredit instrument som et personligt lån eller et kreditkort. Personer, der ejer acceptable former for sikkerhed har mange flere lånemuligheder.

Nogle fastforrentede lån har forudbetaling sanktioner, som betyder, at disse gældsinstrumenter ikke egner sig til folk, der planlægger at tilbagebetale deres gæld inden for en kort periode. Kreditkort og revolverende kreditfaciliteter er instrumenter, som låntagerne kun skal foretage små månedlige betalinger. Disse produkter har normalt variabel rente, hvilket betyder, at en låntager samlede omkostninger dramatisk kan stige, hvis låntager viser sig ude af stand til hurtigt at indfri gælden. Derfor bør en låntager opnå en kredit instrument, der tjener deres behov på et bestemt tidspunkt, snarere end at gøre en beslutning udelukkende er baseret på en enkelt faktor, såsom renten af ​​den månedlige betaling.

Hvad er en velkonsolideret selvangivelse?
Hvad er de forskellige metoder til Commercial Bank Risk Management?
Hvad er fordelene ved de finansielle planlægning og analyse?
Hvad er en indenlandsk produktion Aktiviteter fradrag?
Hvad er Silver Bars?
Hvad er samlede risiko?
I at investere, hvad Syntetisk Stock?
Hvad er fordele og ulemper ved en flad skat?
Hvad er de bedste tip til Valuta Spread Betting?
Hvad er High-Yield Municipal Bonds?
Hvad Er kontoen Current?

Leave a Reply

trade online