Hvordan vælger jeg den bedste Low Cost Health Insurance?

Du bør vælge lav pris sygesikring, når du har vurderet din sygeforsikring behov, talt med en forsikring professionel, og gennemgik de tilgængelige muligheder. Der er mange online tjenester, der kan hjælpe med at matche dig med selskaber, der tilbyder billig sygesikring politikker, og du kan også tale med en forsikringsmægler, der kan hjælpe dig med at finde den dækning, du har brug for. For mange mennesker, men den bedste måde at sikre en lav pris forsikringspolice er at købe en høj fradragsberettigede, katastrofal eller større medicinske sygesikring politik. Disse politikker har typisk lavere præmier, selvom din out-of-pocket omkostninger kan være betydelige, før dit forsikringsselskab begynder at betale på dine krav.

High-fradragsberettiget sygeforsikring politikker kræver, at du til at betale en betydelig sum penge hvert år mod din egen sundhedspleje, før du får nogen hjælp fra dit forsikringsselskab. Disse politikker er primært designet til at beskytte dig fra visse konkurs, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer til skade. De er ikke designet til at dække forebyggende pleje eller mindre sundhedspleje spørgsmål. De kan heller ikke give dækning for kroniske tilstande eller receptpligtige medikamenter. Af disse årsager, kan i høj fradragsberettigede politikker ikke være en god mulighed for folk med helbredsproblemer.

Fordelen ved lave omkostninger sygesikring politikker er, at du ikke behøver at betale en høj månedlig præmie for dækning, at du måske ikke nogensinde har brug for. Dette kan være særligt vigtigt for selvstændige, ejere af små virksomheder eller familier med masser af børn. Hvis du ikke har masser af kontanter på hånden og vælge en billig sygesikring politik, har en høj selvrisiko, kan du svært ved at betale for den nødvendige lægebehandling. Ved at tale med et forsikringsselskab, professionel, kan du være i stand til at komme med en realistisk idé om overkommelige priser for både sundhed forsikringspræmier samt behov for sundhedspleje. Forsikringen professionelle kan også guide dig til nogle virksomheder og politikker, der bedst passer til dine behov.

Andre muligheder for at finde billig sygesikring politikker er online matching service. Disse tjenester typisk bede dig om at fuldstændige oplysninger om dit helbred, din forsikring behov, og hvor meget du ønsker at betale hver måned for dækning. Når du har udfyldt din anmodning, vil ydelsen begynder at matche dig med forsikringer, ofte så du kan sammenligne politikker og deres fordele ved siden af ​​hinanden på deres hjemmeside. Du kan endda være i stand til at ansøge online for dækning.

Hvad er en Standard Charge?
Hvad er fractional ownership?
Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvordan arrangerer jeg for at få børnebidrag fra Direct Deposit?
Hvad er en bindingsperiode?
Hvordan laver jeg en livrente Tilbagetrækning?
Hvad er kaution?
Hvad er en forpligtelse brev?
Hvad er en bank Afskærmning?
Hvad er en back-of-the-Napkin Idea?
Hvad er Free Enterprise?

Leave a Reply

trade online