Hvordan vælger jeg den bedste Managed Income Fund?

En administreret indkomst fond er en type investeringsforening, som investorerne modtager regelmæssigt udbytte. Der er flere faktorer at tage hensyn til ved valg af en styret Income Fund, som fondens strategi, gebyrstruktur og ydeevne historie. Du er nødt til at bestemme, hvor meget indkomst du har brug for, din risikovillighed og tidshorisont, før du vælger en fond. Den bedste Managed Income Fund er en, der bedst opfylder dine behov.

Managed indkomst midler indeholder et udvalg af aktier, obligationer og andre værdipapirer, der betaler renter eller udbytte. Fondsforvaltere modtager indkomst fra de underliggende investeringer og regelmæssigt udbetale indkomst til aktionærerne. Værdien af ​​en investeringsforening aktier svinger, men udbyttebetaling forblive forholdsvis stabilt, fordi disse betalinger ikke er direkte bundet til prisen på aktierne eller værdien af ​​de underliggende værdipapirer. Du bør kigge efter fonde, der har en historie at betale løbende udbytte, der er væsentlig nok til at opfylde din indkomst behov.

Gennemgå adskillige lykkedes Income Fund prospekter, som kan fås fra licens investering mæglere. Fonden prospekt detaljer fondens strategi og bedrifter typisk købt af fonden. Konservative fonde primært investerer i statsobligationer, mens de mere aggressive midler primært indeholde virksomhedens udloddende aktier. Bond tunge fonde er typisk mindre risikabel end lager fonde og har mindre prisudsving. Vælg en fond, der afspejler din risikovillighed, men tage hensyn til, at mindre risiko fører som regel til mindre potentielle belønning.

Gensidig fondsforvaltere og investeringer salgsrepræsentanter er ikke tilladt at gøre forudsigelser om fremtidige udførelse af en fond, så du skal se på det prospekt, for at se fondens tidligere resultater. Historien om en styret indkomst fond er ikke altid udtryk for dens fremtidige udvikling, men hvis en fond konsekvent fungerer fint, og en anden hele tiden kampe, kan det være, at succesfuld fond har en bedre investeringsstrategi. Find en fond med en god strategi i stedet for den ene indeholder værdipapirer fra en bestemt sektor, som sandsynligvis ikke til at opretholde værdi på lang sigt.

Sammenlign gebyrstrukturen i de midler, som bedst opfylder din indkomst behov og risikovillighed niveau. Nogle lykkedes indkomst midler opkræve upfront load gebyrer, andre har back-end gebyrer, der er opladet, når du sælger aktier, og andre har ingen belastning overhovedet. Ud over at indlæse gebyrer, lykkedes indkomst fonde har årligt driftstilskud gebyrer, der dækker de administrative omkostninger. Invester i den fond, der opfylder dine samlede behov, men har den laveste omkostningsprocent.

Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvad er de bedste tips til refinansiering anden realkreditlån?
Hvordan får jeg det bedste ord depotrenten?
Hvad er scenarieanalyser?
Hvad er de bedste tips til Online Day Trading?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er en Revenue Center?
Hvad er et køretøj Godtgørelse?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er et åbent element?

Leave a Reply

trade online