Hvordan vælger jeg den bedste metode til Electric Bill betaling?

Den bedste metode til el-regningen betales den metode der er mest praktisk for dig, og som giver dig den mest kontrol over at betale regningen. Nogle mennesker oplever, at betale deres el-regningen gennem en automatisk debitering hver måned er mest praktisk, mens andre er ubehageligt med denne metode. Mailing en check eller postanvisning er en anden mulighed, samt at sætte den på et kreditkort. Andre vælger at lave en el-regningen betaling person for at bruge kontanter, men det er vigtigt at få en kvittering for denne metode til at kontrollere, at regningen blev betalt.

Flere og flere virksomheder presser automatiske elregning betaling via en automatisk tilbagetrækning fra en checkkonto eller en løbende afgift til et kreditkort. Papirløs fakturering er mere miljøvenlig og forhindrer mistede eller forsinkede betalinger. Selvfølgelig også, det kræver at give virksomheden adgang til den konto, som nogle mennesker ikke ønsker at gøre. Hertil kommer, at hvis der er en fejl på regningen, er midlerne ofte trukket tilbage før den fejl kan rettes, hvilket potentielt kan føre til andre problemer med kreditkort selskab eller med checks. For folk, der ønsker den mest bekvemme regningen betale muligheder, men dette er generelt den bedste vej at gå.

En lignende mulighed er at bruge den elektroniske regningen betale service fra din bank. Fordelen ved denne metode er, at du stadig skal tillade betaling hver måned, hvilket giver dig direkte kontrol med betalingerne. Ulempen er, at mange banker gebyr for denne service, selv om gebyret kan vinkede afhængigt af den type konto, du har.

At betale en regning med posten, såsom ved at sende en check eller postanvisning, er en af ​​de mest sikre metoder til el-regningen betaling. Enkeltpersoner kan derefter registrere de regninger, der blev betalt, og kan kontrollere regningen for eventuelle fejl, inden du foretager en betaling. Dette kræver at huske at sende betaling til tiden hver måned, dog. Nogle virksomheder giver også mulighed for folk til at gøre en engangs-betaling med kreditkort, snarere end en tilbagevendende afgift på kreditkort, snarere end at sende en check eller postanvisning.

Hvis el-selskabet er lokal, el-regningen betaling person med kontanter er en anden mulighed. Folk i almindelighed kun gøre, hvis de ikke kan få en checkkonto eller kreditkort, på grund et spørgsmål som en meget dårlig kredit. Det er meget vigtig at få en kvittering, når man betaler en regning kontant, for at bevise at det er blevet udbetalt i tilfælde bliver begået fejltagelser i fremtiden. For enhver af disse metoder, vælger nogle mennesker til at betale mere end skylder for at betale regningen videre og undgå ublu regninger, som om vinteren, når varmeudgifterne går op eller om sommeren, når klimaanlægget er tændt.

Hvad er en forventning Theory?
Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er en grænse Pris?
Hvad er en Short Sale brev?
Hvad betyder Home Business Insurance Cover?
Hvad er en Karriereudvikling lån?
Hvad er Bank Credit?
Hvad er priskontrol?
Hvad er telegrafisk Transfer?
Hvordan vælger jeg den bedste metode til Electric Bill betaling?

Leave a Reply

trade online