Hvordan vælger jeg den bedste Retirement Asset Allocation?

Aktivallokering indebærer at dividere en investering portefølje blandt forskellige klasser af aktiver. Pensionering aktivfordeling spreder dine aktiver blandt flere klasser af investeringer med det formål at sikre din økonomi, når du går på pension. Den bedste måde at tildele dine aktiver i løbet af pensionering vid udstrækning afhænger af størrelsen af ​​den finansielle risiko du er villig til at tolerere, samt din investeringshorisont. Risikotolerance gauges stabiliteten af ​​en investering

en investering er horisonten er den tid du har til hensigt at få dine penge investeret i et bestemt aktiv.

Investering mål er altid individualistiske, som din pension aktivallokering vil være. Begynd med at beslutte omfanget af risiko, som du gerne vil have dine investeringer eksponeret. For en pension reden æg, vil din investeringsstrategi højst sandsynligt blive risikoaverse, hvilket betyder, at porteføljen indeholder mindre risikable investeringer for at bevare dine aktiver og generere indkomst for mange år. Portefølje mangfoldighed er også meget vigtigt i pension aktivallokering. Dividere din finansielle aktiver blandt flere aktivklasser hegn dine investeringer mod systemisk risiko – det vil sige risikoen for, at effekter enhver sikkerhed i et marked, ikke bare en bestemt virksomhed eller et finansielt produkt.

Efter fastlæggelse af graden af ​​risiko, som din portefølje bør udsættes, skal du vælge de værdipapirer, som vil skabe det afkast, du forventer. Hvis din pension aktivfordeling kan tåle større risiko, investere i aktier og mere volatile investeringer. En pensionering portefølje kunne være mere risikovillige, hvis det ikke vil være din eneste kilde til indkomst i din pension. Hvis du planlægger at finansiere en væsentlig del af din pension med en alders-portefølje, investere i obligationer, penge markeder eller livrenter.

En veldiversificeret portefølje omfatter en blanding af aktiver, herunder aktier, obligationer, og for en pensionsordning, en livrente. Renteforsikringer er aftaler mellem private og forsikringsselskaber, og de er almindeligt anvendt til at finansiere pension. De enkelte foretager løbende indbetalinger til livrente, som vokser til et forudbestemt beløb af tid uden beskatning

på sin modenhed, returnerer forsikringsselskabet midler til investoren med regelmæssige intervaller, med de penge bliver beskattet som indtægt. Pensionering allokering af aktiver i obligationer er ofte stabil, men garanteres ikke.

Lagrene har potentiale for det største afkast af en investering, men de er også mere flygtige. Obligationer er mindre volatile end aktier og tilbyde lavere afkast. For stabilitet, afsætte et større dele af din formue i obligationer i stedet for aktier. Måske den sikreste af alle investeringer kategorier er likvider. Disse omfatter opsparingskonti, indskudsbeviser, skatkammerbeviser og pengemarkeds konti. Tildel din pension aktiver på en sådan måde, at balancere din risiko og indtjening krav.

Hvad er priskontrol?
Hvad betyder Best Execution Mean?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvad er en blandet fond?
Hvad er en Second Chance checkkonto?
Hvad er Reconveyance?
Hvad er udvidet dækning?
Hvad er de forskellige typer af Ledger papir?
Hvad er High-Risk Indboforsikring?
Hvad er Tax Lien Investering?
Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?

Leave a Reply

trade online