Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Condo?

En kort salg opstår, når en boligejer ikke har råd afdrag på realkreditlån og forsøger at sælge sin ejendom for mindre end markedsværdien. Samtidig med at købe en kort salg ejerlejlighed kan resultere i en stor handel, kan det også være en meget langvarig og risikabel proces for køberen. For at få den bedste chance for at købe et godt kort salg lejligheden, er det vigtigt at forske, arbejde med velrenommerede agenter, og være indstillet på at vente lang tid for salget til at lukke.

En af de første prioriteter, når de køber en kort salg ejerlejlighed er at være sikker på, at det vil være overkommelige. En ejerlejlighed på 40% under markedsprisen kan være en hel del, men kan stadig være for dyrt, hvis en køber ikke har den indtægt, der har råd til betalingerne. Hertil kommer, ofte ejerlejligheder opkræve gebyrer for community-features, såsom fitnesscentre, svømmehaller og andre faciliteter, der kommer med ejerlejlighed. Vær sikker på at beregne ejerlejlighed gebyrer i månedlige betalinger, når afgøre, om en kort salg ejerlejlighed er overkommelig.

Selv om nogle mennesker har nydt godt af udslæt af korte salg og tvangsauktioner følge af den globale finansielle krise i 2007, har korte salg i USA skabt nogle temmelig forvirrende titel spørgsmål. Deregulering af huset industrien i slutningen af ​​det 20. århundrede lov långivere til at sælge realkreditlån til tredjeparts långivere, hvilket ofte fører til ekstrem forvirring om, hvem der egentlig ejer hvad. En person forsøger at korte sælge en ejerlejlighed må ærligt har ingen idé, hvis der er flere hæftelser på ejendommen, eller hvis pant er blevet solgt til en anden långiver. Det er værd at den tid og indsats for at opspore skødet til ejendommen for at afgøre, om långiver og homeowner sælge det rent faktisk har ret til at gøre det. Uden denne forsikring, er det muligt at købe en ejendom og derefter sættes i afskærmning af en långiver, der rent faktisk har skøde på ejendommen.

En anden nøgle til at købe det bedste kort salg Condo er at sikre, at det er faktisk en god handel. Folk antager, at short sales er gode tilbud, men kan ikke gøre nok forskning for at sikre, at en bestemt ejendom virkelig er noteret på under markedsværdien. Selv i en ejerlejlighed kompleks, hvor det er nemt at kontrollere prisen række andre hjem, kan der være indvendige skader på den enkelte enhed, såsom vand eller termit skader, der sænker værdien af ​​hjemmet. Købere ønsker måske at anmode om en uafhængig hjem vurdering og evaluering, før du sætter frem et formelt tilbud på en kort salg ejerlejlighed.

Short salg er berygtet for at tage meget lang tid at lukke. Selv hvis en boligejer sætter for den generøse, velfinansierede tilbud på en ejerlejlighed, kan det tage flere måneder, før långiver beslutter at acceptere tilbuddet for en række forskellige årsager. At købe et kort salg ejerlejlighed er nok ikke den bedste plan for en person, der skal flytte i en fart. En køber, der har råd til at vente et par måneder til at flytte kan være i en bedre position til at finde et godt kort salg ejendom.

Hvad er de uden bankkonto?
Hvad er private Placement Obligationer?
Hvilke lande anvender progressiv beskatning?
Hvad er en Merchant Category Code?
Hvad er udbyttet uden betydning Theory?
Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?
Hvad er en Vantage Score?
Hvordan åbner jeg en konto?
Hvad er forholdet mellem bruttoavance og fortjeneste?
Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?
Hvad skal jeg åbne en bankkonto?

Leave a Reply

trade online