Hvordan vælger jeg den bedste spread betting-selskaber?

Der er flere faktorer, der skal overvejes, når du vælger det bedste spread betting-firmaer til dine behov. Med en rodet marked og en masse investeringskapital på linjen, idet der sondres lyden spread betting firmaer fra usunde eller skruppelløse dem kan være svært. Investorer søger spread betting virksomheder bør oprette en fem-punkts tjekliste for deres søgning: undersøge parlay politik, mangfoldighed af tilgængelige markeder, provisionssatser, gennemsnitlige spænd rater, og om automatiske stop loss er tilgængelig via en bestemt virksomhed.

Spread betting lyder kompliceret, men i virkeligheden det er forholdsvis enkelt. I stedet for at købe et lager af aktier i et selskab direkte, er et spread bet et væddemål om udførelsen af ​​denne bestand. Sig for eksempel, at en investor mener GM stock kan stige en fjerdedel af et punkt i løbet af den næste handelsdag. Snarere end at købe GM-lager med det formål at opnå en fortjeneste ud af kvartalet punkt, placerer investor et bet præcisering af, at GM-bestand vil stige en kvart point per aktie i løbet af de næste handel session. Dette giver nogle særlige fordele til traditionelle bestand investere.

Nogle spread betting firmaer tilbyder investorer mulighed for at rulle over gevinster for fremtidige transaktioner, som kan være en måde at eksponentielt øge afkastet til din spread betting. Selv hvis en investor ikke er interesseret i denne funktion i første omgang, at potentielle evne er stadig noget, der skal søges efter. Fleksibilitet er altid at foretrække i det lange løb af enhver investeringsstrategi. Mange virksomheder vil kræve investorer til at åbne en indlånskonto med henblik på at drage fordel af enhver overgange.

Jo mere populære spread betting selskaber vil give investorerne mulighed for en bred vifte af markeder. De tilgængelige markeder bør indeholde en blanding af både amerikanske og udenlandske veksle valuta og råvarer. Den bredere vifte at en investor har til at arbejde med, jo bedre odds for at maksimere afkastet. Også mange af de populære spread betting firmaer ikke provision gebyrer for transaktioner, så længe investor åbner og vedligeholder et direkte indlånskonto er knyttet til en aktiv kontrol eller opsparingskonto.

Jo mere generøse den breder sig, jo flere mulighed for en investor har for at realisere et overskud. Spread betting selskaber, der tilbyder investorer en to-punkt spredes på Wall Street aktier og obligationer giver ideelle spread betting miljø for investorer. Når kombineret med et automatisk stop loss eller edb begrænsning tjeneste, kan en investor skabe en serie af data, målinger, starte, stoppe eller rulle over væddemål på bestemte markeder, 24 timer i døgnet.

Hvad er fleksibel Premium Justerbar Life Insurance?
Hvad er Bank Credit?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er Financial Engineering?
Hvad er en Money Trust?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvordan vælger jeg den bedste high-yield virksomhedsobligationer?
Hvad er finansiel revision?
Hvad er en Long-Term Lease?
Hvad er Life forsikringssvindel?

Leave a Reply

trade online