Hvordan vælger jeg den bedste Spread Betting System?

Der er flere faktorer der spiller ind for en investor, når du vælger det bedste spread betting system til deres behov. Med stigende volatilitet gør mere traditionelle former for investeringer mere risikofyldte, spread betting er ved at blive en langt mere populært avenue for at vende et overskud på udførelsen af ​​bestemte bestande, markeder, valutaer eller varer på det globale marked. Et godt spread betting system skal omfatte flere elementer for at optimere kortsigtede og langsigtede succes. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, indgåelse af kontrakter med en enkelt spread betting selskab, at sikre, at virksomheden tilbyder en bred vifte af tilgængelige væddemål med generøse breder sig, og at investor anvender en bred vifte af markedets Analytics, når du konfigurerer indsatser.

Gennem ansættelse af en spread betting system, kan en investor bruge den stigende volatilitet af verdens markeder, til hans fordel. Spread betting er en af ​​de få investeringer, metoder, der tillader investorer at profitere fra både dårlige resultater og den fremragende præstation af et investeringsselskab. Denne faktor gør brug af en spread betting-system, levedygtigt og rentabelt for alle økonomiske klimaer. Der er bestemte strategier til rådighed med spread betting, som kan hjælpe investorer at drage fordel af den aktivitet, for at maksimere afkast og mindske risikoen for tab. En måde, der vokser i popularitet, er det korte sælger spread betting strategi.

Med en kort sælge spread betting-system, gør en investor en fortjeneste, når en aktie, obligations note eller andre investeringer køretøj lider et tab. Den korte-sale systemet er handling væddemål mod de positive resultater af en bestemt position, og derefter lave en fortjeneste på det, når bestanden mister indenfor vinduet, at investor forudsiger. For eksempel, hvis aktier i selskabet X har været stigende og udføre uventet godt for en kort tid, men mængden Analysen viser, at ydeevnen er markedet braldren fører til en oppustet resultater ville en investor ønsker at korte denne bestand.

Hvis en investor mener, at Virksomhed X-aktien vil falde 3%, og mæglerhonorar citerer den korte position i en 2% spredning, vil eventuelle tab fra denne bestand over 2% netto investor en fortjeneste. Det svarer til at dække de spredes, når væddemål om en amerikansk fodboldkamp. En vædder kan satse på ét hold til at tabe og en anden for at vinde, men udbredelsen holder tingene forholdsvis selv, fordi spilleren er nødt til at få mindst forskellen i spændet for at vinde væddemålet.

En anden spread betting-systemet populært blandt spread betting investorerne kaldes arbitrage, som indebærer at modtage en spredning citat fra to separate spread betting mæglere for de samme dyr eller et investeringsselskab. Hvis, og kun hvis, den øvre ende af spændet for citat leveres af den ene er mindre end den nederste ende af spændet citeret af andre, kan en investor derefter placere bets hos dem begge. Dette giver en risikofri spread bet på udførelsen af ​​en bestemt bestand.

For eksempel vil en citerer en spredning på 1% -3% på et tab af GM-lager, og mægler B, hvis mægler citerer en mere forsigtig spredning af 1% -2%, en investor kan arbitrage spredningen væddemål, og sørge for, at satse på Mindst pauser selv. At gøre det, ville en investor placere et væddemål med mægler A, at bestanden vil stige, og et væddemål med mægler B, at bestanden vil falde. Hvorvidt bestanden stiger eller falder, er investor dækkes, og vil, afhængigt af den nøjagtige spredning, opnå en fortjeneste.

Hvad er det bedste økonomiske planlægning Tips?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvad er bankaktier?
Hvad er en check Ledger?
Hvad er en regering konsolidering af gælden lån?
Hvad er et index Bond?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditvurdering instrument?
Hvad er de forskellige typer af Ledger Systems?
Hvad er en indtægt lønmodtager?
Hvad er Valgfrie fordelene?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af Gave indkomst?

Leave a Reply

trade online