Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?

Vælge den bedste metode til at investere i alternativ energi midler kan virke skræmmende, men det er faktisk en enkel proces. De mest almindelige redskab til investorer er interesseret i alternative energi er gennem børsnoterede fonde (ETF), der søger at investere i højtydende endnu en stabil, vedvarende energi-projekter. Alternativ energi midler søge muligheder med ensartet ydeevne og potentiale for vækst. At vælge den rigtige type fond afhaenger staerkt behov den enkelte investor.

En investor kan undersøge seks måned og år-til-dato opfyldelse af alternativ energi midler, som de er interesserede. Hvis en investor, der er en stærk præference for at investere i en bestemt type af vedvarende energiteknologi, vil denne præference indsnævre mulighederne. For investorer er interesseret i vindmøller, sol-energi eller biobrændsel, er der flere stærkt-handles ETFs at drage fordel af den lange track record af disse teknologier. Nogle alternativ energi midler også bestand i selskaber, der gør mainstream energikilder mere effektive gennem bedre resultater apparater eller strømlinet energi produktionsprocesser.

Investorer er interesseret i nyere former for alternativ energi som brint brændselsceller, varme genvinding projekter, Cold Fusion, alger landbrug og andre nyuddannede udviklingsmæssige teknologier vil finde færre muligheder for investeringer via alternativ energi fonde. Årsagen til dette er dobbelt. Først få børsnoterede selskaber arbejder på at udvikle disse teknologier. For det andet, i 2011, gør det dem, der er gået offentligheden ikke har meget af track record med solid ydeevne, hvilket gør lederne af alternativ energi midler tilbageholdende med at inkludere dem i deres fond porteføljer.

Der er interesseret i at investere i alternative energiteknologier med den relative sikkerhed, som en udveksling fond ville være bedst tjent med at holde sig til de mere udviklede områder i vind-og solenergi. Virksomheder, der har spirende teknologier ikke blot mangler den track record for fond integration, arten af ​​deres lager ydeevne er ofte mere volatil. Bestande, for disse virksomheder har tendens til at stige og falde hurtigt med hver overskrift-genererende succes eller fiasko.

Når en investor har undersøgt effektiviteten af ​​flere alternative energi fonde, bør han eller hun derefter overveje omdømmet af fondsforvaltere. Selvom nogle investorer kigge efter en aggressiv fondsforvalter, der vil tage risici for at maksimere afkastet, denne stil er ikke den bedste pasform på alle situationer. Nogle investorer er bedre tjent med en mere konservativ fondsforvalter, der søger beskedne resultater gennem en passiv stil ved forvaltning af fonden.

Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund software?
Hvad er en regering sponsoraftale?
Hvad er en pris Point?
Hvad er de bedste måder til at sænke en Gas Bill?
Hvad er en Small Business Fradrag?
Hvad er en sandsynlighed for misligholdelse?
Hvad er Cross-Sikring?
Hvad er de bedste tips til Automated Futures Trading?
Hvordan laver jeg udbetalinger en bankcheck?
Hvad er skat Udskudt?
Hvad er en rate gæld?

Leave a Reply

trade online