Hvordan vælger jeg mellem en Roth og September IRA?

Hvis du er blandt de millioner af mennesker, der planlægger for pensionering, kan du være interesseret i at investere i en individuel pensionering konto (IRA). Der er flere forskellige typer af IRA, men to af de mest almindelige typer er Roth og de forenklede medarbejderen pension (SEP) IRA. Afhængig af din personlige investering og pension mål, kan du ønsker at vælge den ene frem for den anden. Mange økonomiske eksperter anbefaler, at du vælge mellem en Roth og September IRA baseret på din alder, indkomst, og investering og pension mål.

Mange mennesker vælger enten en Roth eller SEP IRA baseret på deres alder. Roth IRAS har en $ 5.000 US dollar (USD) maksimale årlige bidrag grænse, mens september IRAS tillader den enkelte, gennem deres arbejdsgiver, til at bidrage med 25% af deres årlige indkomst, op til $ 49,000 USD om året. Hvis personen er yngre, kan han eller hun har råd til at investere et mindre beløb om året, mens en ældre person, der er tættere på pensionsalderen, kan have mulighed for at investere mere om året. I nogle tilfælde er personer over en vis alder lov til at indhente bidrag til en Roth IRA, som i det væsentlige øger den årlige bidrag grænse af $ 1.000 USD.

En anden aldersrelateret forskel mellem en Roth og September IRA er det obligatorisk distributionen alder. Roth IRAS ikke har sådanne krav, og så længe den pågældende er i live, kan han eller hun udsætter fordelinger på baggrund af voksende investeringen. September IRAS kræver imidlertid den enkelte til at udøve en fordeling i en alder af 70,5.

Din indkomst kan være en afgørende faktor i at hjælpe dig vælge mellem en Roth og en september IRA grund af de forskellige måder hver type er beskattet. Med en Roth IRA, der gør investor en post-indkomstskat bidrag til den konto, og det vokser uden ekstra skat, selv på tidspunktet for tilbagetrækningen. Med en September IRA, kan investor bidrager før skat fonde eller gøre krav på investeringen mod deres bruttoindkomst. I modsætning til en Roth IRA, dog er midler i en September IRA beskattes, når en distribution udøves. Du bør analysere de potentielle skattemæssige fordele for både en Roth og en September IRA for at se, som er den mest fordelagtige investering valg baseret på din indkomst og skatteklasse.

Andre ting du bør overveje, når de beslutter mellem en Roth og september IRA er faktorer såsom din personlige investering og pension mål. Mange mennesker vælger at investere i begge typer IRAS. Investering i en Roth IRA giver dem garanti for, ikke skattepligtige pensionsindkomst. September IRAS tillade højere bidrag beløb og ofte gavn mennesker, der ejer deres egen virksomhed eller udføre en betydelig mængde af freelance arbejde, fordi de kan bruge en september IRA til at øge deres samlede pensionsopsparing på en aggressiv tempo. Hvis du forsøger at vælge mellem en Roth og September IRA, omhyggeligt gennemgå alle dine muligheder, forstå alle de potentielle fordele og risici, og rådføre sig med en finansiel planlægning professionel hvis det er nødvendigt.

Hvad er de forskellige 529-planen skattemæssige konsekvenser?
Hvad er en margen Rate?
Hvad er eksport Råvarer?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er en titel sponsor?
Hvad er finansiel revision?
Hvad er en endogen variabel?
Hvad er en rimelig realkreditlån?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad er Capital Omkostninger?
Hvad er Udlån Modifikation kvalifikationer?

Leave a Reply

trade online