Hvordan Valutakurser Sæt?

Det valutaveksling marked ofte siges at være den største investering marked i verden. Men mange mennesker ikke ved, hvordan processen med at undersøge værdien af ​​en valuta i forhold til et andet sted. Grundlæggende er valutakurser sæt baseret på flere grundlæggende faktorer, der bliver anvendt konsekvent i alle situationer, såvel som nogle faktorer, der kan variere, afhængigt af omstændighederne.

Den faste forhold, som har indflydelse valutakurserne generelt er identificeret som inflation, rente, og handel værdi. Handel værdi har at gøre med forholdet mellem erhvervslivet og service handel, der finder sted mellem de to lande, der udsteder valuta. I tilfælde af at et land køber flere varer og tjenesteydelser fra et bestemt land end det import til samme land, vil værdien af ​​de enkelte lande afspejler denne forskel. I realiteten vil det land, der tjener mest ved salg af varer og tjenesteydelser mellem de to lande have en valuta, der er vurderet højere i værdi.

Inflation og recession er økonomiske faktorer, der direkte påvirker et lands evne til at købe varer og tjenesteydelser, både i landet og på verdensmarkedet. Høj inflation vil betyde, at landet vil være mindre i stand til at købe varer og tjenesteydelser. Nedsat købekraft vil føre til valutaen i det pågældende land at blive betragtet som mindre ønskelig. Siden ideen om at udveksle valuta er at maksimere værdien af ​​investeringen i valuta, vil inflationen direkte føre til en nedskrivning af værdien af, at landets valuta i forhold til, at i et land, der ikke aktuelt oplever inflation. Således valutakursen mellem de to lande skift, indtil perioden med inflation passerer.

Direkte relateret til inflationen er spørgsmålet om renter. Også en vigtig økonomisk indikator, høje renter betyde færre cirkulation af penge gennem lån. Færre penge i omløb betyder mindre køb på verdensmarkedet. Det betyder, at valutakurserne for, at landet også vil falde i værdi.

Disse tre vigtigste faktorer i evalueringen valutakurserne, ligesom andre mindre relevante faktorer, ændring kan i løbet af få timer. Det er én ting, der gør at investere i valutakurserne et så spændende projekt. Niveauet af udfordringen med valutakurserne kan også være øget, når sådanne spørgsmål som politisk omsætninger og naturkatastrofer også påvirke den økonomiske karakter af et land, og dermed dikterer en ændring i valutakurserne for, at landets valuta.

Hvad er international finansiering?
Hvad er en Cross Trade?
Hvad er et Keogh Plan?
Hvordan vælger jeg den bedste Reverse Mortgage Långiver?
Hvad er en skattesats?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?
Hvad er private Placement Obligationer?
Hvad laver en finansminister Do?
Hvad er et booking gebyr?
Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?
Hvad er de forskellige Financial Management Concepts?

Leave a Reply

trade online