Hvorfor prisen på guld Rise og Fall?

Guld er en af ​​de ældste former for investeringer til rådighed, men mange folk ikke forstår, hvordan prisen på guld er indstillet. Uanset om du er interesseret i at sprede dine aktiver eller bekymret for konsekvenserne af en økonomisk depression, er det vigtigt at forstå de faktorer, der påvirker de stigende guldpriser.

På et tidspunkt var værdien af ​​guld baseret på guldstandarden. Under dette monetære system, var borgere i stand til at konvertere papir penge i faste mængder af guld, når de ønskede det. Men guldstandarden sluttede den 15. august 1971, hvor regeringerne fik frihed til at printe så mange papirpenge, som de så passende.

I dag er prisen på guld er fastsat af gold fixing. Også kendt som Gold Fix eller London gold fixing, dette er et møde mellem fem medlemmer af Londons Gold Pool, der foregår to gange om dagen via telefon, på 10:30 GMT og 15:00 GMT. Officielt er formålet med gold fixing er at afregne kontrakter mellem medlemmer af det London-guldmarkedet. Imidlertid er gold fixing bredt anerkendt som den benchmark, der anvendes til pris guld og produkter over hele verden.

Folk kan investere i guld direkte gennem bullion ejerskab eller vælge indirekte investeringer, såsom attester, derivater, eller aktier. Som med de fleste andre former for investeringer, er prisen på guld i høj grad påvirket af udbud og efterspørgsel. Desværre, guld er temmelig enestående i, at de fleste af guld nogensinde minerede stadig eksisterer og kunne således komme ind på markedet til enhver tid. Dette efterlader prisen på guld åben for påvirkninger fra hamstring og bortskaffelse praksis.

I tider med nationale kriser, såsom en krig eller en alvorlig naturkatastrofe, har tendens til at prisen på guld i høj grad at stige. Folk begynder at frygte, at deres papir valuta kan ikke længere eje værdi, men de ser guld som et stabilt aktiv, der kan altid bruges til at købe mad og andre fornødenheder.

En anden fælles faktor, der påvirker de stigende guldpriser er den succes, markedet for fast ejendom. Når der er lav eller negativ afkast på fast ejendom, den efterspørgslen efter guld og andre råvarer typisk forventes at stige.

Bankkrak, om end noget ualmindeligt i dag, kan også bidrage til en stigning i prisen på guld. Det bedste eksempel på dette skete under den store depression, når stigende guld priser på grund af bankkrak førte præsident Roosevelt at forbyde afholdelsen af ​​guld private borgere.

Hvad er den bedste måde at stoppe udgifter?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvad er et universitet Endowment?
Hvordan vælger jeg de bedste Cash Advance?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad er et finansieringsselskab Charge?
Hvad er kortfristede værdipapirer?
Hvad er Futures Trading?
Hvad Er Reinsurance traktaten?
Hvad er de forskellige typer af Piggy Banks?

Leave a Reply

trade online