I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?

Den vejede gennemsnitlige levetid (WAL) eller gennemsnitlige levetid afspejler det gennemsnitlige antal år, der kræves for at betale en enhed af hovedstolen på et lån, som en dollar. I en 10 års lån uden renter og hver anden uge betalinger, for eksempel, ville den gennemsnitlige levetid er fem år. Men de fleste lån kommer med interesse, og det er derfor, det kaldes en “vægtet” gennemsnit, hvilket afspejler, at nogle betalinger bære mere vægt end andre, når det kommer til at betale ned hovedstolen saldoen på lånet. Således kunne noget som en 30 år lån, har en vægtet gennemsnitlig levetid på 17 år eller mere, afhængigt af mængden af ​​interesse.

For at beregne den gennemsnitlige levetid for en gæld, folk ser på hovedstol, renter, og tilbagebetalingstiden. De beløb af de betalinger, der også tages hensyn til. Ved hjælp af disse oplysninger, kan folk bestemme, i gennemsnit, det hvor lang tid tager at betale et enkelt dollar eller anden enhed af valuta. Disse oplysninger kan også bruges til at finde ud af, hvor lang tid det vil tage at betale ned halvdelen af ​​hovedstolen.

En række ting kan forvrænge det vejede gennemsnit af livet. Nogle lån har ulige betalinger, med folk betale mere eller mindre i starten af ​​lånets løbetid end de gør til sidst. Ligeledes kan ændringer i renten smide beregning off. Desuden kan folk tilbagebetale lån tidligt, hvilket vil reducere den gennemsnitlige levetid ved at betale en større del af de vigtigste til hver betaling. Den grundlæggende Beregningen forudsætter, at betalingerne vil forblive konsekvent som planlagt.

Beregning af vægtede gennemsnit livet er generelt ikke så vigtigt at de enkelte forbrugere, men det kan være vigtigt for virksomhederne. Dette kan både bruges til at bestemme, hvordan udbetalinger på lån, en virksomhed tager ud vil arbejde, og hvordan betalinger på lån forlænges af erhvervslivet vil fungere. Som det kan ses, når de foretager beregninger, jo højere rente, jo højere vægtet gennemsnitlig løbetid.

Det kan være nyttigt at bestemme WAL på et lån, især når folk anvender lån. En anden ting vil måske ønske at overveje, er renter, der udbetales i løbet af livet af lånet. Som en generel regel, er det bedre at betale mere for et lån i starten og mindre i sidste ende, hvis betalinger vil blive skæv, fordi det vil betale hovedstolen ned hurtigt og reducere den gennemsnitlige levetid ud over det indbetalte beløb i rente i løbet af livet af lånet.

Hvad er valuta?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvad er Prime Rate?
Hvordan finder jeg ud af den korrekte Retirement Tilbagetrækning beløb?
Hvad er en godkendt kontrakt deltager?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er de forskellige typer af Managerial Accounting værktøjer?
Hvad er et aktiv Omsætning?
Hvad er Social Security Tax Limit?
Hvad er ulykke Bilforsikring?

Leave a Reply

trade online