I økonomi, er hvad en bailout?

En redningsplan indebærer en indsprøjtning af likviditet til en nødlidende virksomhed at holde det fra at gå under. Kilderne til denne likviditet kan variere, da kan den form, som likviditet tager. Generelt er en bailout foretages, når myndigheder mener, at tillade en virksomhed til kollaps kan have alvorlige konsekvenser. For eksempel, hvis en stor investeringsselskabet gik under kan det forårsage en bølgeeffekt i handel med aktier og værdipapirer, som kan medføre økonomiske problemer. Derfor er redningen menes at være berettiget, fordi det forhindrer en større katastrofe.

I nogle tilfælde kan en statslig fond en bailout, typisk i form af lån, som selskabet forventes at tilbagebetale, når det bliver solvent igen. I andre tilfælde kan en gruppe af investorer samle og tilbyde en redningsplan. I disse situationer ofte investorerne at få kontrol over de kæmpende firma ved at tilbyde en redningspakke

da alternativet er konkurs, at virksomheden generelt accepterer vilkårene for bailout, i håb om, at nogle medarbejdere vil være i stand til at opholde sig på.

Lån er fælles valuta i en bailout, selvom det nogle gange kontant vil blive tilbudt, som i tilfælde af en buyout af investorerne. I andre tilfælde kan en redningsplan involvere handler af aktier og obligationer. Fordi store mængder af penge er involveret, skal en redningsplan generelt være godkendt af statslige organer, der arbejder for at forhindre monopoler, og som overvåger markedet generelt, især hvis redningen midler kommer fra regeringen.

Der er en række grunde for en virksomhed at befinde sig i en situation, hvor det måske brug for en redningsplan. I nogle tilfælde helt klart virksomheden har potentiale til at trives, på trods af en kortsigtet problem med cash flow, og en bailout blot giver god økonomisk mening. Flere bilproducenter, for eksempel, er blevet hjulpet med regeringens redningspakker, idet de midler til at tilfredsstille kreditorer og forny deres produkt tilbud for at opfylde markedets krav. I andre tilfælde kan en bailout være nødvendige, fordi et firma har undladt at investere klogt, eller har undladt at bemærke tegn på problemer, før det er for sent.

Redningspakker er ikke uden polemik. Nogle mennesker tror, ​​at kriseramte virksomheder blot skal have lov til at gå konkurs, da deres finansielle problemer klart illustrere en manglende evne til at klare markedet. Regeringen redningspakker kan især være bitre, med nogle mennesker føler, at en regering bailout krydser en linje ind forstyrre det frie marked. Fortalere for redningspakker hævder, at de kan holde markederne stabil i urolige tider, og de kan bevare værdifulde nationale ressourcer

for eksempel kan en redningen af ​​en national auto maker være en fordel, fordi det holder en vis produktion af biler i det pågældende land. Dette kan være nyttigt fra en national sikkerheds-synspunkt, fordi det sikrer, at nyttige færdigheder og faciliteter bevares.

Hvad er Limning Forsikring?
Hvad er en midlertidig konto?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er Regnskab?
Hvad er Cycling Insurance?
Hvad er Deed restriktioner?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad var årsagen til subprime krisen?
Hvad er en kredit profil?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er Kommerciel Udlån?

Leave a Reply

trade online