Kan jeg få et realkreditlån lån med Bad Credit?

Nogle hjem købere har mulighed for at få et realkreditlån med dårlig kredit

hvorvidt du kan afhænger af flere faktorer. Du vil højst sandsynligt nødt til at bevise, at du har en stabil indkomst og udarbejde en utraditionel kredit rapport, der viser perfekt betaling på flere forskellige typer af konti. Du kan også brug for en væsentlig ned betaling samt en cosigner på dit lån.

Hvis din kredit score er under, hvad långivere er på udkig efter, er du nødt til at bevise du har en ekstremt stabil indkomst. I de fleste tilfælde, bliver du nødt til at være på dit job i mindst et år og giver dokumentation fra din chef eller virksomhed om, der er ingen planer for at bringe din position. Din indtægt vil sandsynligvis også nødt til at være højere end en person med god kredit, når de anmoder det samme pant beløb. Dette medvirker til at reducere nogle af risikoen långivere ansigt, når du har en lav kredit score.

Når jeg forsøger at opnå et realkreditlån med dårlig kredit, kan det være nyttigt at samle bevis for god betaling historie fra andre kilder. Hvis du i øjeblikket lejer et hjem, beviser fra din udlejer, at du konsekvent betaler husleje til tiden hver måned kan være nyttigt. Du kan også anmode nytte betaling dokumentation fra vand, gas, el, kabel-tv eller telefon selskab, som det er relevant, der beviser, at du opbevarer disse konti aktuelle. Hvis du har modtaget et lån fra familie eller venner, som du har betalt tilbage, kan du anmode om de skriver et brev til din potentielle långiver angiver dette. Etablering af, at du er ansvarlig for disse områder kan hjælpe med at gøre op for nogle problemer på din kredit rapport.

Personer med ekstraordinær kredit, kan kvalificere sig til lavere ned betalinger på deres hjem køb. Hvis du prøver at få et realkreditlån med dårlig kredit, vil du højst sandsynligt har brug for alt fra 25% til 35% ned eller mere, dog. For så vidt angår de fleste långivere angår, er flere penge, har du investeret i et hjem, før du begynder at foretage betalinger, jo mindre er risikoen for at gå ud på dit ansvar. En betydelig ned betaling vil også sænke dit månedlige betalinger, hvilket kan gøre det lettere at få et realkreditlån med dårlig kredit.

Hvis du har en nær ven eller et familiemedlem med en god indkomst og et fremragende kredit score, kan de være i stand til at hjælpe dig med at få et realkreditlån med dårlig kredit. Mange långivere vil acceptere cosigners på et lån, som dybest set betyder, at cosigner er lovende, at lånet vil blive betalt. Dette bør kun ske, hvis du er helt sikker på at du er i stand til at betale din pant til tiden hver måned

hvis du er forsinket eller standard på dit boliglån, vil din cosigner blive holdt ansvarlig for betalingerne. Mens få et realkreditlån med dårlig kredit ikke er umuligt, kan det være svært

hvis du ikke kan komme en lige nu, arbejder på at opbygge din kredit score og spare penge for en stor udbetaling.

Hvad er en vejskat?
Hvad er en navngivet modtageren?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning ejendomsforsikring?
Hvad er en Kvalificeret Stock mulighed?
Hvad er et opkald bestemmelse?
Hvad er sølv Eagles?
Hvad er finansielle Management Information Systems?
Hvad er et Udbytte værdiansættelsesmodel?
Hvad er en forsikringspræmie refundering?
Hvad er de forskellige typer af Managerial Accounting værktøjer?

Leave a Reply

trade online