På forsikringsområdet er det, genanskaffelsesværdi dækning?

Genanskaffelsesværdi dækning er en type forsikring baseret på, hvordan krav værdier beregnes. Det bruges til at afgøre, hvor meget et forsikringsselskab skal betale i tilfælde af et tab. En af tre primære dækning typer, genanskaffelsesomkostninger er også grundlaget for bestemmelse af præmier for boliger, køretøjer og andre typer af ejendomme. Kontantværdi, reparere omkostningsdækning, og udskiftning omkostningsdækning hver kræver forskellige formler til at fastsætte værdien af ​​et aktiv, og under hvilke betingelser et forsikringsselskab vil yde kompensation for tab som følge af uheld, skader eller tyveri.

Alle forsikres aktiver vinde eller tabe værdi over levetiden af ​​aktivet. For eksempel, typisk elektronik som fjernsyn og computere mister værdi som de bliver ældre. Alternativt aktiver såsom boliger eller jord vinde værdi over tid. Sådanne ændringer i værdien indflydelse på, hvor meget forsikringen en person eller virksomhed skal have for at dække sådanne aktiver i tilfælde af tab eller skade. Faktisk kontantværdi, eller blot kontantværdi dækning, er baseret på den aktuelle markedsværdi af nøjagtig samme aktiv. Denne dækning betaler mindre på grund af afskrivninger og derfor mindre dyrt at købe.

Forholdsvis, genanskaffelsesværdien Dækningen er dyrere, fordi det kan betale sig ud af, hvad det ville koste at købe et lignende nyt aktiv på det åbne marked. En gammel tv er typisk ikke meget værd efter et år. Ved at købe genanskaffelsesprisen dækning for boligejer forsikring, sikrer ejeren af ​​tv-forsikring udbetaler vil dække omkostningerne ved at købe et nyt tv af samme størrelse. Ligeledes inflationen dikterer, at huset vil koste mere at genopbygge i tilfælde af skader på grund af stigende udgifter til materiale og arbejdskraft. Som sådan er genanskaffelsesværdien dækning, opgøres på grundlag af løbende omkostninger, snarere end den oprindelige pris for at bygge hjemmet.

Reparation omkostningsdækning, for mange forsikringsselskaber, er meget lig genanskaffelsespris dækning. Når de anvendes på hjemmet eller anden struktur skader, reparationsomkostninger betaler for at genoprette hjemmet eller anden bygning til sin præ-beskadiget stand. I nogle tilfælde kan dette være det samme beløb, som ville blive betalt i henhold til en erstatning omkostningsdækning politik. Andre aktiver, dog så som elektronik, ville resultere i en mindre udbetale under reparation kontra udskiftning omkostningsdækning. Snarere end at betale for at erstatte de aktiver, som med genanskaffelsesværdien dækning, vil en reparation koste politik kun betale, hvad det ville koste at fastsætte skaden.

Typisk er den dyreste form for politik, udskiftning dækning tilbyder den mest beskyttelse ejeren af ​​et bestemt aktiv. En sådan politik sikrer, at ejeren kan erstatte aktivet, uanset hvor meget det oprindelige aktiv afskrives. Skulle en gammel computer blive stjålet, et køleskab ødelagt i en brand eller en bil er blevet et samlet tab efter en ulykke, skal forsikringsselskabet betaler den forsikrede en mængde tilstrækkeligt til at købe en ny aktiv med samme funktioner og fordele.

Hvad er en bank Afskærmning?
Hvad er forbrugerundervisning interesse?
Hvordan vælger jeg den bedste Mutual Fund Asset Allocation?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Cost Management Software?
Hvad er en forsikringsagent?
Hvad er en placering Fee?
Hvad er en tegning konto?
Hvad er Advokater ‘uredelighed Insurance?
Hvad er de bedste tips til at investere i guld mønter?
Hvad er daglig renters rente?
Hvad er en forhandler Bond?

Leave a Reply

trade online