Skal jeg oplade min Voksen Barn leje?

De fleste forældre ønsker det bedste for deres børn, herunder et behageligt liv, hvor de ikke behøver at kæmpe økonomisk. Forældre, der har haft deres egen finansielle kampe specielt forstå, hvor svært det kan være at forsøge at komme med penge til husleje og regninger hver måned. Selv om det er forståeligt, samt generøse, at forældre ikke ønsker at opkræve deres voksne børn husleje for at bo i deres hjem, ikke at gøre dette kan faktisk være en bjørnetjeneste at den voksne barnet.

Mange økonomiske eksperter er enige om, at forældre bør opkræve deres voksne børn husleje, hvis et voksent barn bor i forældrenes hjem eller på anden ejendom forældrene selv. Finansielle rådgivere har som regel set mange tilfælde, hvor unge voksne ikke tager deres forpligtelse til at betale husleje alvorligt og ender i høje forbrugerpriser gæld med en eventuel manglende evne til at lave husleje eller afdrag på realkreditlån. De, der forstår, at husleje og faste leveomkostninger nødt til at komme først, på den anden side, kan stadig have høje forbrugerpriser gæld, men er mindre tilbøjelige til at være så langt bagud i boliger betalinger for de flestes vedkommende.

At betale husleje og andre faste gebyrer, der går langs med det såsom elregninger, er en nødvendighed i den virkelige verden, og forældrene ikke venter deres voksne børn til at betale dem noget for at leve i deres lokaler ikke gør deres børn en tjeneste. Nogle unge voksne holde bor hjemme for at reducere omkostningerne og samtidig spare for deres eget hjem, og det er prisværdigt og en god ide med de høje bolig satser i dag – enten leje eller eje.

Men så voksne børn til at leve leje-fri, så de kan køre smartere biler og bruger flere penge på ture med venner og middage, er ikke at lære dem ansvar om penge. At lære at dække de basale faste udgifter samtidig lægge væk nogle besparelser vil bedre kunne forberede dem til den barske virkelighed, der lever i den virkelige verden. Finansielle eksperter siger, at ideelt set bør der ikke mere end ca 35% af en persons nettoindkomst skal bruges til boligudgifter. Man kan stadig give din børn en stor besparelse i omkostningerne i forhold til deres indkomst, men har en rimelig procentdel af deres indkomst til at dække dine udgifter og besvær med at hjælpe til at huse dem.

Hvad er en fornyede Lease?
Hvordan vælger jeg den bedste Savings Bond?
Hvad er en betalingsbalancens løbende poster?
Hvad er High-Risk Life Insurance?
Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er skattefri indtægt?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er et realkreditlån?
Hvad er en testamentarisk Trust?
Hvad er ordinære aktier?
Hvad er en Payment Bond?

Leave a Reply

trade online