Har alle stater har en stat indkomstskat?

I USA, har hver stat ret til at opkræve sin egen indkomstskat. Nogle stater vælger at oplade en indkomstskat, mens andre ikke gør. De medlemsstater, som ikke opkræve statslige indkomstskat er Alaska, Nevada, South Dakota, Washington, Texas, Wyoming, og Florida. Alle andre stater indføre en form for tilstand indkomstskat. Men beskatningen beløbene varierer med hver stat.

I nogle stater, er indkomstskatten ikke er opladet til enkeltpersoner, men virksomheder er underlagt statens afgifter. For eksempel i Alaska er statslige indkomstskat ikke opkræves på enkeltpersoner. Men Alaska ikke opkræve en selskabsskat. Ligeledes Florida ikke skat enkeltpersoner, men skat selskaber. New Hampshire og Tennessee gør opkræve en statslig indkomstskat, men begrænse det til beskatning af renter og udbytter.

Mængden af ​​statslige indkomstskat en person er forpligtet til at betale afhænger af, hvor han eller hun bor. I 2006 havde Vermont den højeste statslige indkomstskat, opladning mere end ni procent til sine borgere. Illinois havde den laveste statslige indkomstskat i samme år, opladning kun tre procent. Mens Illinois opkræver en fast statslige indkomstskat, mange stater opkræve en progressiv sats. Det betyder, at personer med høje indkomster beskattes med en højere sats.

Typisk, enkeltpersoner er ansvarlige for at betale ikke bare statslige indkomstskat, men også føderale skatter. Kombinationen af ​​både skatter kan tilføje op til en ganske heftig sum. For eksempel, hvis den maksimale føderale indkomstskat er på 35 procent og en person er forpligtet til at betale ni procent i statslige indkomstskat kunne han have til at betale op til 44 procent af sin indkomst i skat. På den anden side ville en person, der bor i Texas skal ikke betale mere end 35 procent, som staten ikke har sin egen indkomstskat. Det er dog værd at bemærke, at statslige indkomstskat er fradragsberettiget på føderalt niveau.

Foruden føderale og statslige indkomstskat, også nogle storbyer opkræve indkomstskatter på deres beboere. For eksempel er New York beboere, som stat og by indkomstskat, såvel som føderale indkomstskat. Dette kan tilføje op til en betydelig beskatning. Men nogle mennesker lever på steder fri for både by og stat indkomstskat, såsom Miami, Florida, der forlader dem til at betale på føderalt plan.

Hvad er de forskellige skattefradrag for Frivilligt Arbejde?
Hvad er en Payroll fradrag?
Hvad er et modtagerland?
Hvad er et hjemmemarked?
Hvad er kvartalsvise Anslået moms?
Hvad er sygdom og arbejdsløshed Forsikring?
Hvad er Common Stock?
Hvad er fast ejendom?
Hvad er almindelig ansvarsforsikring Forretning Forsikring?
Hvad er en term Premium?
Hvordan vælger jeg de bedste investeringer?

Leave a Reply

trade online