Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?

Der er en række misforståelser om, hvordan en kredit score bestemmes, herunder ideen om, at en persons score automatisk falder, når en kredit rapport, der anmodes om. Sandheden er, at en kredit score bestemmes af individuelle kredit-bureauer først efter at der er et vaskeri liste over faktorer, såsom betaling historie og antallet af åbne konti. Antallet af anmodninger om en kredit rapport, også kendt som forespørgsler, kun udgør ti procent af kriterierne for en kredit score justering. Nogle kredit eksperter gøre sige, at kredit-vurdering kan falde så meget som fem point, når en kredit rapport er anmodet om, men andre siger det er mere myte end virkelighed.

Der findes to forskellige former for kredit rapport forespørgsler, der omtales som blødt eller hårdt i kredit-verden. En blød kredit forespørgsel opstår, når en forbruger anmoder om hans eller hendes eget kreditkort rapport fra et bureau, eller når en kredit rapport er ønsket af en aktuel kreditor undersøge en tvist. Denne type kredit undersøgelse ikke skulle have nogen effekt på forbrugerens kredit score, da det var på foranledning af forbrugeren selv eller en etableret kreditor.

En hård undersøgelse, dog kan sænke en forbrugerens kredit score under visse betingelser. En hård forespørgsel opstår, når en kredit rapport er ønsket af en långiver overvejer et nyt lån eller andre parter, der kan have domme eller panterettighederne mod forbrugeren. Når en kredit rapport er anmodet en domstol eller IRS, for eksempel, kan en potentiel långiver være mere tilbageholdende med at tilbyde den bedste rente eller det maksimale lånebeløb. Kreditbureauer godt forstå, at en række hårde henvendelser i forbindelse med bolig eller bil låneansøgninger ikke er usædvanligt, så når en kredit rapport er ønsket af mere end én långivende selskab til det samme formål inden for få dage af hinanden, er den ofte regnes som eneste En hård undersøgelse på kredit rapport.

Når en invitation til en uopfordret kreditkort ankommer med posten, er der altid mulighed for, at afsenderen har foretaget en undersøgelse af forbrugerens kreditværdighed. Heldigvis, når en kredit rapport er bestilt af en interesse i omverdenen, uden samtykke fra forbrugeren, er undersøgelsen normalt ikke modregnes forbrugerens kredit score. Forespørgsler formodes at forblive på forbrugerens kredit rapport i op til to år, selv om mange långivere primært er interesseret i antallet af henvendelser i de sidste seks måneder. Ansøgning om alt for mange kreditkort eller opbevare regnskaber i en kort periode kan gøre en forbruger ser desperate i øjnene af långivere, især hvis mange af disse anmodninger er blevet afvist.

Kort sagt, når en kredit rapport er krævet af forbrugeren selv eller som svar på en eksisterende situation med en kreditor bør der være lidt at ingen effekt på kredit scoringer. Hvis der er for mange henvendelser i løbet af kort tid, kan kreditrisikoafdækningen bureauet ser det som en negativ og lavere forbrugerens kredit score flere point. Denne justering kan have ringe effekt på forbrugerens evne til at sikre et lån eller åbne en ny konto, men hvis de justerede score falder til under 600, kan resultatet blive en højere rente eller en lavere linje af kredit.

Hvad er den aktivallokering portefølje?
Hvad er analytiske procedurer?
Hvordan jeg udfylde en W-9 form?
Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er de forskellige typer af Small Business Insurance?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting-software?
Hvad er en kontrol-konto?
Hvad er produktaktivering Cost Management?
Hvad er Skat Sheltering?
Hvad er en virksomhedsovertagelse på lager?
Hvad er en investering Forslag?

Leave a Reply

trade online