Hvad betyder Går Lang Mean?

Går lange betyder købe og sælge finansielle aktiver på en måde, der gør en fortjeneste, når prisen på aktivet stiger. Det er nok den enkleste og mest almindelige form for investering. Det er i modsætning til at gå korte eller shorting, som vil være rentabelt, hvis prisen på aktivet falder. Går længe kan anvendes både i at købe aktiverne direkte og ved hjælp af derivater.

Den enkleste form for at gå lange er hvad de fleste mennesker ville tænke på som at investere på et marked: at købe et aktiv, såsom en aktie, og derefter tager sigte på at sælge det senere til en højere pris. Dette skaber et overskud, er genstand for transaktionen forbundne omkostninger. Med nogle aktiver, der kan være andre former for indkomst fra at gå lang tid, såsom udbytter på en aktie, eller rentebetalinger på en obligation.

Det kontrasterende Strategien går kort, ofte kendt blot som kortslutning. Dette indebærer låntagning et aktiv, fx aktier fra en anden erhvervsdrivende, og straks sælge den, da opkøb af bestanden senere for at sende det tilbage til långiveren. I dette tilfælde fortjeneste er afhængig af markedsprisen falder i mellemtiden, gør det muligt for långiver at tilbagekøbe aktien for mindre end han oprindelig solgte den til. Nogle markeder har begrænsninger på shorting, der er designet til at forhindre overdreven nedadgående pres på priserne.

Mere komplicerede former for at gå lange komme med derivater. Disse aktiver, der får deres værdi fra en anden aktiv. Det simpleste eksempel er futures kontrakt, hvor to investorer er enige om en aktiv købe på et tidspunkt i fremtiden til en fast pris, uanset aktivets faktiske pris på det tidspunkt. Den person accepterer at købe aktivet er kendt for at have den “put”-position

den person accepterer at sælge aktivet er kendte for at have den “opkald” position. Det er muligt at sælge en position i en sådan kontrakt, før den slutdato, der er, hvordan kontrakten bliver et aktiv i sin egen ret.

Med en futures kontrakt, er den person med put stilling i sagens natur gå lang. Dette er fordi han vil have indvilliget i at købe en aktiv til en fast pris, og vil derfor være mere tilbøjelige til profit hvis aktivets pris, som faktisk stiger med det tidspunkt, hvor kontrakten kommer på grund. Dette skyldes, at han kan betale den aftalte pris og straks sælge til en fortjeneste. At gå kort i en futureskontrakt, skal en investor være i indkaldelsen position. Hun vil så tjene penge, hvis prisen falder, da hun vil kunne købe til den nye lave pris i tid til at sælge til den aftalte pris til den person i put position.

Når vi taler om at gå langt og gå kort i derivater, er det vigtigt at være klar over sammenhængen. Det er muligt at bruge udtryk til at henvise til den holdning, snarere end det underliggende aktiv. For eksempel kan en erhvervsdrivende, går langt ved at købe et opkald stilling i håb om at sælge det med fortjeneste til en anden erhvervsdrivende, før den kommer på grund. I denne situation vil lange betyder håb kontrakten position prisen vil stige, selv om for at dette kan ske, det underliggende aktiv vil normalt nødt til at falde.

Hvad er en Køb-Down?
Hvad er økonomisk risikoanalyse?
Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er en justeret kontooversigt?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er interessebaseret indkomst?
Hvad er en særlig vurdering?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er de forskellige typer af Boutique Investment Banks?

Leave a Reply

trade online