Hvad er aktivernes kvalitet?

Aktivernes kvalitet refererer til den samlede risiko forbundet med de forskellige aktiver, som besiddes af en person eller institution. Dette udtryk er mest brugt af banker afgøre, hvor mange af de aktiver er i finansiel risiko, og hvor meget hensyn til potentielle tab, de skal gøre. De mest almindelige aktiver, der kræver en streng bestemmelse af aktivernes kvalitet er lån, som kan være nødlidende aktiver, hvis låntagerne misligholder tilbagebetalingsforpligtelser. Risikoeksperter ofte vurdere kvaliteten af ​​aktiver ved at tildele en numerisk placering til hver aktiv afhængigt af hvor stor en risiko er involveret.

Meget af den moderne forretningsverden, afhænger af kredit og lån, der tilbydes fra den ene institution til den anden. Desværre er der altid en risiko for, at låntagere ikke kan betale tilbage enten det oprindelige beløb for lånet eller rentebetalinger kræves af långiveren. Banker, som tilbyder forskellige typer af lån, skal sikre, at de er beskyttet mod misligholdelse, der kan forårsage deres samlede transaktioner til at lide, som igen vil medføre skader på de lokale og eventuelt de nationale økonomier. En solid vurdering af aktivernes kvalitet er afgørende for den samlede succes som en finansiel institution.

Den overordnede tanke bag aktivernes kvalitet ratings er at vurdere den individuelle risiko i forbindelse med hver enkelt aktiv. Selv om der kan være forskellige teknikker, der anvendes ved risiko for ledere, den mest grundlæggende måde at vurdere aktiverne er på en skala fra et til fem. En rangordning af én tyder på, at aktivet, som en statsobligation, har meget lidt at ingen risiko forbundet med det, mens en rangordning af fem angiver, at der er en klar mulighed for, at det pågældende aktiv, som en såkaldt junk bond fra en virksomhed med en lav kreditvurdering, vil returnere noget at institutionen holder den.

Selvom de virksomheder, der låner fra bankerne og andre långivere er oftest forbundet med aktivet risiko, bør alle typer af investeringer skal vurderes i forhold til aktivernes kvalitet. For eksempel er at investere i lager risikabelt, hvis selskaber, der tilbyder bestanden lider. Investering i fast ejendom, kan være problematisk, hvis markedet for fast ejendom har en ru patch. Der er i det væsentlige ikke sådan noget som en risikofri investering.

Når aktivet kvaliteten af ​​en bestemt investering er fastlagt, kan banker og andre institutioner gå om vurderingen af ​​risikoen niveauer af hele deres porteføljer. Den bedste måde at angribe en portefølje er at afbalancere den høj-risiko investeringer med mere sikre, der er næsten sikker på at bringe noget tilbage. Desuden bør en bank altid sørge for at det kan dække økonomisk for alle sine risikable aktiver bør en worst-case scenario opstår.

Hvad er en Obligationsindehaver?
Hvordan skriver jeg en Investor Forslag?
Hvad er kredit Betingelser?
Hvad er Pensionering Planning?
Hvad er en cyklus greven?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er koncentrationsrisiko?
Hvad er ekstraomkostninger?
Hvad er en Afskærmning Order?
Hvad er konsekvenserne for afskærmning?
Hvad er opkaldt Peril Dækning?

Leave a Reply

trade online